2ο επεισόδιο Chair Challenge: Τι θα δούμε σήμερα στο X-Factor;
Media

2ο επεισόδιο Chair Challenge: Τι θα δούμε σήμερα στο X-Factor;

Η πιο ανατρεπτική διαδικασία του “The X-Factor» με το Chair Challenge και την ομάδα της Τάμτα έρχεται απόψε το βράδυ. 

Στο αποψινό επεισόδιο του chair challenge θα διαγωνιστούν τα δέκα άτομα που έχει αναλάβει η Τάμτα και ανήκουν στην κατηγορία «Κορίτσια κάτω των 24 ετών».

Την εμφάνισή του θα κάνει σε αυτή τη φάση και ο Γιώργος Λεβέντης, Head of International Productions SYCO, που με την πολυετή εμπειρία του βάζει τη δική του σφραγίδα στο ελληνικό “The X Factor”, αφού θα συμβουλεύει κάθε φορά τον κριτή του οποίου θα διαγωνίζεται η ομάδα του.

Πρώτη στη σκηνή θ’ ανεβεί η Χριστίνα Τοψικιότου με τον Γιώργο Θεοφάνους να της λέει πως της αξίζει αυτή η σκηνή του show. Είναι άραγε αυτό αρκετό για να καθίσει σε μια από τις καρέκλες;

Τη σκυτάλη θα πάρει η Χριστιάννα Μπουνιά με τον Θοδωρή Μαραντίνη να δηλώνει: «είσαι ένα από τα αστέρια του show, όμως σήμερα δεν είναι η καλή σου μέρα». Θα έχει την ίδια γνώμη και η Τάμτα;

Σειρά θα έχει η Βασιλική Μουρίκη. «Την έχω ξεχωρίσει σε όλες τις auditions, είναι από τα κορίτσια που λυπάμαι που δεν είναι πάνω από 24 ετών για να είναι στην ομάδα μου», θα της πει η Πέγκυ Ζήνα, ενώ η Τάμτα προβληματισμένη θα της πει: «δεν είμαι σίγουρη ούτε για το ναι ούτε για το όχι».

Τέταρτη θα ανέβει στη σκηνή του show η Μύριαμ Καβουτζή. Η Τάμτα θα προβληματιστεί έντονα. Πανικοβλημένη και αγχωμένη μετά το τέλος της ερμηνείας της νεαρής Μύριαμ θα πάει στα backstage και θα πει στις υπόλοιπες κοπέλες πως θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν μια καρέκλα.

Η Μαριαλένα Καπέκη θα πάρει στη συνέχεια το μικρόφωνο και θα ερμηνεύσει το τραγούδι της. «Είσαι πολεμίστρια» θα της πει ο Γιώργος Θεοφάνους για να συνεχίσει: «Θα παρακαλέσω την Τάμτα να σκεφτεί πολύ». Τι θα αποφασίσει τελικά η κριτής;

Η Μάγδα Τσαναχτσίδου θα είναι η επόμενη διαγωνιζόμενη. Ο Γιώργος Θεοφάνους υποστηρίζει: «Απογοητεύτηκα, άκουσα ένα κορίτσι που δεν τραγούδαγε…» Είναι όμως αρκετό αυτό για να μην μπει στην τελική τετράδα της ομάδας;

Έβδομη στη σειρά η Ανν Μικελάτζε που θα ανέβει στη σκηνή του “The X Factor” και θα διχάσει και θα προβληματίσει έντονα τους κριτές. Η διαγωνιζόμενη δεν γνωρίζει την ελληνική γλώσσα γεγονός που δυσαρεστεί κάποιους από τους κριτές. Τον τελικό λόγο όμως θα τον έχει η Τάμτα.

Και η μάχη συνεχίζεται. Σειρά θα έχει η Χριστίνα Ζαντή. «Αυτό που μου έδωσες σήμερα εσύ δεν μου το έδωσε καμία άλλη. Όμως είχες μικρά τονικά προβλήματα» θα της πει η Τάμτα.

Η Τάνια Μπρεάζου θα είναι η ένατη στη σειρά που θα τραγουδήσει. «Είσαι για πρωταθλητισμό» θα της πει ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Και η δεκάδα θα κλείσει με την Ελένη Κοσκινά. «Εγώ σε βρήκα πάρα πολύ καλή, πρέπει να είσαι μέσα στο show» θα της πει ο Γιώργος Θεοφάνους. Το ερώτημα όμως είναι τι θα πει η Τάμτα κι αν θα πει το ναι ποια θα σηκώσει από τις καρέκλες, αφού μόνο εκείνη έχει τον τελικό λόγο για το ποιες θα περιλαμβάνονται στην τετράδα που θα την ακολουθήσει στα live.

Μέχρι και την ερμηνεία της τελευταίας διαγωνιζόμενης οι ανατροπές θα φέρουν αμηχανία τόσο σε κριτές όσο και στη δεκαμελή ομάδα. Διαφωνίες μεταξύ των κριτών αλλά και με τον Γιώργο Λεβέντη θα προβληματίσουν την Τάμτα που θα την αναγκάσουν να πάρει το ρίσκο της για κάποιες διαγωνιζόμενες και να τους δώσει την πολυπόθητη καρέκλα.

Η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή είναι διαρκώς δίπλα στις διαγωνιζόμενες, να τις εμψυχώνει και να τις… παρηγορεί.

Θα ακολουθήσουν δύο ακόμη επεισόδια chair challenge με τους διαγωνιζόμενους των δύο άλλων κριτών. Στο τρίτο επεισόδιο την Παρασκευή θα διαγωνιστεί η ομάδα της Πέγκυς Ζήνα και θα ακολουθήσει του Θοδωρή Μαραντίνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved