Τι θα δούμε στο «Σόι σου»;
Media

Τι θα δούμε στο «Σόι σου»;

Απρόβλεπτοι, ανατρεπτικοί, εκτός ορίων αλλά εντός γνώριμων ελληνικών οικογενειακών καταστάσεων, οι Τριανταφυλλαίοι και οι Χαμπέοι έρχονται για έναν δεύτερο γύρο επεισοδιακών συναντήσεων, επιβεβαιώνοντας περίτρανα και περίτεχνα ότι... «σόι πάει το βασίλειο»!

Ο Σάββας, η Λυδία, η Αλεξάνδρα, η Χαρούλα, ο Μενέλαος, ο Βαγγέλης, ο Κωνσταντίνος, η Όλγα, ο Διονύσης, ο Μιχάλης, η Μπέλα, ο Άρης, η Αντωνία και η Αλίνα, επιστρέφουν δριμύτεροι και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00 στρώνουν το οικογενειακό τους τραπέζι, με χορταστικές μερίδες γέλιου.
Τελικά, θα φάνε ή θα φαγωθούν;

Απόψε στις 21:00
«Επιστροφή στη φύση»
Σενάριο: Νίκος Μήτσας
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός
Στον ρόλο της Αφρούλας η Φωτεινή Μπαξεβάνη

Αυτήν την Κυριακή, το σόι των Τριαντάφυλλων δέχεται ενισχύσεις! Η μητέρα της Αντωνίας, Αφρούλα, επιστρέφει μετά την περσινή της επίσκεψη ακόμα πιο δυναμική. Όχι, όμως, απλώς για να τους δει. Αλλά για να ανακοινώσει ότι οι γιατροί συνέστησαν στον άντρα της, μετά τις τελευταίες εξετάσεις του, να αφήσει την αγροτική ζωή. Και τώρα; Τι θα γίνει; Θα πέσουνε τα κτήματα στα χέρια εργατών; Ή μήπως θα ήτανε καλύτερα να μετακόμιζαν ο Κωνσταντίνος και η Αντωνία στο χωριό και να τα αναλάβουνε εκείνοι; Όσο κι αν η Αλεξάνδρα λιποθυμάει κατ’ εξακολούθηση όταν το ακούει, τελικά αυτό αποφασίζεται και η εκπαίδευση αρχίζει! Ο Κωνσταντίνος αγρότης, η Αντωνία νοικοκυρά και οι συμπεθέρες έξαλλες να σφάζονται! Έχει πει όμως όλη την αλήθεια η Αφρούλα ή υπάρχει κάτι που θα ανατρέψει εντελώς τα πράγματα;

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ανδρέας Μορφονιός και το σενάριο οι Νίκος Μήτσας, Δήμητρα Τσόλκα, Αντώνης Ανδρής, Γωγώ Φώτου.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Γωγώ Καρτσάνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved