Δίδυμα Φεγγάρια: Ο Δημήτρης θα αναγνωρίσει το παιδί του;
Media

Δίδυμα Φεγγάρια: Ο Δημήτρης θα αναγνωρίσει το παιδί του;

Ο Δημήτρης δείχνει ότι είναι ένας- σκληρός άνθρωπος, που τον ενδιαφέρουν μόνο ο εαυτός του και τα χρήματα. Έχει ευαισθησίες; 

«Πράγματι, τον Δημήτρη ιόν ενδιαφέρουν ο εαυτός του και να περνά καλά. Θα τον χαρακτήριζα κακομαθημένο. Στην ουσία, αυτό πηγάζει από τη μητέρα του, που τον κακόμαθε, καθώς μεγάλωσε χωρίς πατέρα. Όμως, όταν βλέπει το παιδί του, «μαλακώνει» τόνισε στο Mytv ο Λάζαρος Βασιλείου.

-Παρ' όλα αυτά, δεν θέλει να το βλέπει και πολύ συχνά...

« Όπως θα δούμε, στην πορεία «μαλακώνει» και αναγνωρίζει το παιδί του. Βέβαια, αυτό γίνεται με τον τρόπο του, γιατί είναι ένας χαρακτήρας οξύθυμος και «παρτάκιας». Ωστόσο, ναι, θα δούμε στο μέλλον την ευαίσθητη πλευρά του. Το παιδί παίζει ρόλο σ' αυτό και ίσως μία πράξη της Ελισάβετ...»

-Ο Δημήτρης αναγνωρίζει το παιδί γιατί θέλει ή επειδή αποσκοπεί στην περιουσία που μπορεί να αποκτήσει η Ελισάβετ λόγω της συγγένειας της με την Αγάπη;

«Ίσως τον πρώτο καιρό αποσκοπεί σ' αυτή, πιστεύοντας ότι μπορεί να αποκτήσει μία σχέση με την οικογένεια Ταξοπούλου και να ωφεληθεί. Στην πορεία, όμως, παίζει ρόλο η σχέση του με τη Σίλα, η οποία τον διαμορφώνει και τον ωριμάζει, με αποτέλεσμα στο μέλλον να τον ενδιαφέρει ο γιος του να πάρει το όνομα του.»

-Δείχνει ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει αναστολές. Υπάρχει περίπτωση, θέλοντας να πετύχει κάποιον σκοπό του, να κινδυνεύσει;

«Δεν νομίζω να κινδυνεύσει η ζωή του, γιατί δεν είναι τόσο αφελής. Να τα κάνει... μαντάρα και να έχει μπλεξίματα με την Αστυνομία θα μπορούσε, άνετα!»

-Έχει αισθήματα για την Ελισάβετ ή τα κάνει όλα για να τη χωρίσει από τον Μπρούνο;

«Αρχικά ο Δημήτρης αντιδρά έτσι, γιατί πολύ απλά, όταν θεωρούμε κάτι δεδομένο και ξαφνικά το χάνουμε, μας πειράζει. Τώρα είναι ερωτευμένος και καψούρης, όπως θα έλεγε και ο ίδιος, με τη Σίλα. Το μόνο που μπορεί να παίξει ρόλο στο μέλλον είναι κάποιες πράξεις που ίσως να γίνουν από τον περίγυρο του ή από την Ελισάβετ, οι οποίες ενδέχεται να τον ταρακουνήσουν και τότε να καταλάβει ποιος τον αγαπάει πραγματικά.»

- Παρότι είναι ερωτευμένος με τη Σίλα, βρίσκεται ερωτικά με την Ελισάβετ, θα αποκαλυφθεί αυτό;

«Νομίζω ότι όποιος έχει προσπαθήσει να το κάνει αυτό δεν του έχει βγει σε καλό. Στην πορεία θα τον πιάσουν.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved