Πάνος Μιχαλόπουλος: «Άλλο σάτιρα και άλλο προπαγάνδα»
Media

Πάνος Μιχαλόπουλος: «Άλλο σάτιρα και άλλο προπαγάνδα»

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είναι από τους ανθρώπους που λένε αυτό που θέλουν χωρίς φόβο αλλά με πάθος.

Ο ηθοποιός έχει σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του και μπορεί να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο τα παρακολουθεί όλα και δεν έχει πρόβλημα να πει την άποψή του.

«Με όσους εκτιμώ και αγαπώ, φυσικά και έχω. Υπάρχουν και πολλοί που δεν εκτιμώ καθόλου. Και μη με ρωτήσετε, γιατί θα αρχίσω να αραδιάζω. Με τα παιδιά που ήμασταν μαζί στις ταινίες δεν είχα από τότε επαφές. Καθαρά επαγγελματική ήταν σχέση μας. Εγώ ήμουν ένας ηθοποιός του θεάτρου. Τα παιδιά αυτά ούτε καν είχαν πάει σε σχολές. Απλώς τα είχε επιλέξει ο Δαλιανίδης από τις γειτονιές, από δω, από κει. Εγώ ήμουν ένας ηθοποιός που δούλευα με την Καρέζη, τη Βλαχοπούλου, τον Μουστάκα ... Δεν κάναμε λοιπόν με τα παιδιά αυτά ποτέ παρέα» είπε στην freddo και συνέχισε: ««Σήμερα δεν υπάρχουν τέτοιες επιθεωρήσεις. Ούτε και ηθοποιοί με τέτοια δύναμη ονόματος που θα έφερναν τα πάνω-κάτω. Θυμάμαι στο Δελφινάριο είχαμε ανεβάσει την επιθεώρηση "Σημιτιτανικός". Αναφερόταν στον Σημίτη - για μένα ήταν ό,τι καλύτερο πέρασε από την Ελλάδα και θα πρέπει να του ανάβουμε κερί που μας έβαλε στο ευρώ ασχέτως αν λοξοδρομήσαμε ως χώρα και το καράβι το πέταξαν οι επόμενοι στα βράχια. Τότε με την επιθεώρηση αυτή κουνήθηκε όλη ή Ελλάδα. Περνούσε μηνύματα».

Τέλος είπε για τον Λάκη Λαζόπουλο: «Δεν τον παρακολουθώ. Ο κ. Λαζόπουλος δεν κάνει σατιρική εκπομπή. Κάνει εκπομπή προπαγάνδας. Κάνει προπαγάνδα και προπαγανδίζει λάθος. Και αυτό το λάθος θα το πληρώσει. Γιατί άλλο σάτιρα και άλλο προπαγάνδα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved