Ρένια Λουιζίδου: «Αρνούμαι να μπω στη διαδικασία να φοβηθώ»
Media

Ρένια Λουιζίδου: «Αρνούμαι να μπω στη διαδικασία να φοβηθώ»

Η Ρένια Λουιζίδου είναι μια γυναίκα πολυάσχολη. Βλέπει τηλεόραση; Τι της αρέσει;

«Μου αρέσει να βλέπω μπάλα με τον γιο μου. Υποστηρίζω τον Άρη, γιατί είμαι από τη Θεσσαλονίκη, και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης παρακολουθώ ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές» τόνισε στο TV Έθνος.

-Σε μια παλαιότερη συνέντευξη μου είχατε πει πόσο αγαπάτε τα ταξίδια. Τώρα που έχουν αλλάξει τα δεδομένα ταξιδεύετε; Φοβάστε;

«Τώρα γίνεται παύση. Είναι τόσο μεγάλη η ανασφάλεια του τι πρόκειται να ακολουθήσει στη ζωή μας που με κάνει συντηρητική και ως προς αυτό. Δεν θα ταξίδευα με την ίδια ευκολία που το έκανα παλιά. Αρνούμαι από την άλλη να μπω στη διαδικασία να φοβηθώ τόσο που να μην το κάνω καθόλου. Αυτή η συνθήκη φόβου με την οποία ζούμε τα τελευταία χρόνια είναι ίσως το χειρότερο πράγμα που μας έχει βρει. Περισσότερο σκέφτομαι ότι αντί να πάω στην Ινδία να κρατήσω αυτά τα λεφτά για να πληρώσω τη δόση της Εφορίας. Ποια είναι τα επαγγελματικά σας σχέδια; Συνεχίζουμε τα γυρίσματα για τη σειρά μέχρι τις αρχές Ιουλίου και το καλοκαίρι δεν θα εργαστώ. Είμαι εδώ και καιρό σε συζητήσεις για το τι θα κάνω τον ερχόμενο χειμώνα στο θέατρο. Πρέπει να βρω μια φόρμουλα, γιατί τα καθημερινά γυρίσματα και οι παραστάσεις στο θέατρο στη διάρκεια των δύο χρόνων ήταν εξοντωτικά. Θέλουμε να δουλέψουμε, αλλά να αντέξουμε, όχι να καταρρεύσουμε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved