«9 μήνες»: Ο Αχιλλέας σημαδεύει με όπλο τη Δάφνη
Media

«9 μήνες»: Ο Αχιλλέας σημαδεύει με όπλο τη Δάφνη

Η Δάφνη, μπερδεμένη από την ομολογία του Αντρέα πως εμπλέκεται και ο ίδιος με το κύκλωμα των τοκογλύφων, καταφεύγει στο σπίτι του Μάριου.

Όταν μαθαίνει πως περιμένει το παιδί της Κάτιας, την κυριεύουν ανάμεικτα συναισθήματα. Ο Μάνος καταρρέει... Η Δάφνη δέχεται μήνυμα από άγνωστο παραλήπτη, που της λέει πως ήρθε η ώρα να συναντήσει τον πατέρα της. Οι γιατροί προετοιμάζουν τη Μαρίνα και την Ελσα για το ενδεχόμενο ο Μάνος να μη βγει ζωντανός από το νοσοκομείο. Παρά τις αντιρρήσεις τηε Δάφνης, ο Αντρέας επιμένει να παρακολουθήσει τη σύσκεψη των κεφαλών της Red Swan χωρίς να ενημερώσουν την Ασφάλεια.

Την ίδια ώρα, ο Αχιλλέας παραλαμβάνει ένα όπλο τελευταίας τεχνολογίας μη ανιχνεύσιμο. Η κατάσταση του Μάνου παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη και η Μαρίνα λέει στην Ελσα πως, εφόσον θέλει να δώσει μόσχευμα για τον Μάνο, η ίδια δεν θα σταθεί εμπόδιο. Ο Αντρέας βάζει πομπό στο αυτοκίνητο της Δάφνης. Ο Μάνος συνέρχεται και συμβουλεύει την Έλσα να είναι κοντά στον Κυριάκο, τώρα που εκείνος θα φύγει. Ο Κυριάκος φτάνει στο σπίτι της Ντορέττας, όπου φιλοξενείται η Αντρη, και ακούει σοκαρισμένος τη μητέρα του να του λέει πως η Ελοα δεν είναι βιολογικό του παιδί.

Η Δάφνη ετοιμάζεται για το επικείμενο ραντεβού με τον πατερά της. Ο Αχιλλέας δοκιμάζει το όπλο του και κανονίζει, πτήση διαφυγής του για την Ελβετία. Ο Αντρέας παρακολουθεί το αυτοκίνητο της Δάφνης. Η Δάφνη πηγαίνει στο ραντεβού όπου θα συναντήσει τον πατέρα της και έκπληκτη βλέπει μπροστά της τον Αχιλλέα να τη σημαδεύει με το όπλο, με φανερό σκοπό να τη σκοτώσει. Ο Αντρέας βρίσκει το παρκαρισμένο αυτοκίνητο της Δάφνης. Νιώθοντας τον κίνδυνο, οπλίζει το όπλο του. Την ίδια στιγμή, ο Αχιλλέας διασκεδάζει με την αγωνία της Δάφνης και, πάντα με το όπλο να τη σημαδεύει, της λέει πως δεν ζει μόνο ο πατέρας της, αλλά και η μητέρα της.
Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved