Μπρούσκο: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;
Media

Μπρούσκο: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Πιστεύοντας ότι ο Σήφης έβαλε σκόπιμα την Άλκηστη να πάρει τη Μελίνα τηλέφωνο, ο Αχιλλέας θέτει νέους όρους στην επερχόμενη συνεργασία Γιαννακάκηδων - Ματθαιων με τους Ιταλούς.

Ωστόσο, επειδή ο Ματθαίος πιστεύει πως η δουλειά κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα με το πείσμα του Αχιλλέα, κάνει μία δυναμική παρέμβαση, χωρίς όμως τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στο μεταξύ, η Δάφνη επιπλήττει τον Μηνά, καθώς έχει μεταφέρει την είδηση του γάμου του Μανωλιού με την Πίπα με απότομο και άγαρμπο τρόπο στην Κωνσταντίνα, σοκάροντας την. Η τιμωρία της Δάφνης, όμως, δεν σταματάει εκεί. Θέλοντας να δώσει ένα γερό μάθημα στον Μηνά, του καλλιεργεί τη σκέψη ότι μπορεί να είναι... στείρος.

Εν τω μεταξύ, ο Μανωλιός, μετά την άρνηση του Μηνά να τον παντρέψει, ψάχνει αγωνιωδώς για κουμπάρο της τελευταίας στιγμής. Στην Κύπρο την ίδια στιγμή, η παρουσία του Πάτροκλου στο κτήμα Δημοσθένους, εξαγριώνει τον Αχιλλέα, που δεν διστάζει να του επιτεθεί παρουσία της Χρυσάνθης. Ο Σήφης, στα Χανιά, συναντά ξανά την Άλκηστη, προκείμενου να μάθει για ποιον λόγο ζήτησε να συναντηθεί με τη Μελίνα, ενώ ο Αχιλλέας, βέβαιος ότι η Βασιλική κινδυνεύει από τον Ροκάκη, ετοιμάζεται να ταξιδέψει στα Χανιά, με σκοπό να την προστατεύσει...
Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved