Μπρούσκο: Ο όμορφος «ιππέας» γίνεται η νέα εμμονή της Δάφνης
Media

Μπρούσκο: Ο όμορφος «ιππέας» γίνεται η νέα εμμονή της Δάφνης

Η Κωνσταντίνα διώχνει τον Μανωλιό όταν ο τελευταίος πηγαίνει να τη συναντήσει, αφού πρώτα εκφράζει την πίκρα της για τον άνανδρο τρόπο που της φέρθηκε.

Στο μεταξύ, η Μελίνα ενημερώνεται τηλεφωνικά από τον ίδιο τον Σήφη για το ξύλο που έπαιξε με τον Αχιλλέα ενώπιον της Άλκηστης και το μεταφέρει αμέσως στον Ματθαίο, προκειμένου να επιπλήξει τον αδελφό του. Ο όμορφος «ιππέας», που λέγεται Μύρος, γίνεται η νέα εμμονή της Δάφνης, η οποία θέλει να λύσει το μυστήριο που τον περιβάλλει με κάθε τρόπο και να τον γνωρίσει καλύτερα.

Παράλληλα, ο Μανωλιός, περιμένοντας τη νύφη στην εκκλησία, δείχνει μετανιωμένος για τον γάμο που πάει να κάνει, ενώ στην Κύπρο μια σειρά από περίεργες συμπτώσεις οδηγούν τον Χρήστο στην ανακάλυψη του χαμένου όπλου του μέσα στην κατάψυξη και εξαγριωμένος ζητά από την Αλίκη να χωρίσουν. Ο Σήφης εξακολουθεί να πολιορκεί την Άλκηστη απροκάλυπτα, ενώ ένα σημαδιακό όνειρο γίνεται αφορμή να ανησυχήσει έντονα η Αναστασία για τη ζωή του Ματθαίου, αποδεικνύοντας ότι η φλόγα της αγάπης εξακολουθεί να καίει ακόμα βαθιά.

Και ενώ, παρουσία της Αναστασίας, ένας νέος καβγάς στο σπίτι του Σήφη ετοιμάζεται να ξεκινήσει μεταξύ του πρώτου και του Αχιλλέα, ο Μηνάς καταφθάνει αναστατωμένος, φέρνοντας άσχημα μαντάτα για τον Μανωλιό!
Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved