«Chef στον αέρα»: Οι καλεσμένοι αυτής της εβδομάδας
Media

«Chef στον αέρα»: Οι καλεσμένοι αυτής της εβδομάδας

«Chef στον αέρα» με φρέσκιες ιδέες και πολλές χρήσιμες συνταγές για κάθε μέρα.

Η Ελένη Ψυχούλη συνεχίζει την έρευνα εντός και εκτός στούντιο για να μας παρουσιάσει μάγειρες, ζαχαροπλάστες, εξειδικευμένους επαγγελματίες και λάτρεις του καλού φαγητού από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16.45 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός και αγαπητός Chef Αλέξανδρος Παπανδρέου συντροφεύει την Ελένη δύο φορές την εβδομάδα γεμάτος ενέργεια και κέφι!

Κάθε μέρα και μια διαφορετική μαγειρική εμπειρία στην κουζίνα του «Chef στον αέρα»!

Δευτέρα 23 Μαΐου Η Ελένη παρέα με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου φτιάχνουν απλές και μαγικές συνταγές! Δοκιμάστε το κλαμπ σάντουιτς με τριμμένη πατάτα & τυριά, τις μελιτζάνες με σάλτσα & χαβάρτι και το λαχταριστό σουφλέ σπανάκι!

Τρίτη 24 Μαΐου Η Ελένη φιλοξενεί τον Chef Νίκο Νικολάου. Δείχνουν μία συνταγή για το κοτόπουλο σοτέ με τίλιο, το ραγού μπακαλιάρου με ριγκατόνι και έναν αλλιώτικο μπεκρή μεζέ με μοσχαρίσια ουρά!

Τετάρτη 25 Μαΐου Η Ελένη παρέα με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου και τον Chef Ξενοφώντα Κατσιμαγκλή προτείνουν: Πέννες με φιλέτο τόνου σε σάλτσα δυόσμου, λουκανικοπιτάκια με ανθότυρο & πράσο και μια αλλιώτικη πατατοσαλάτα με ραπανάκια!

Πέμπτη 26 Μαΐου Η Ελένη κάνει γλυκοθεραπεία με τον Chef Βασίλη Καφαλούκο. Δοκιμάζουν τα pancakes με blueberries, το υγρό κέικ σοκολάτας με σιρόπι από ρούμι & εξωτικά φρούτα και την μπρουσκέτα με πέστο ντομάτας & παριζάκι!

Παρασκευή 27 Μαΐου Ο σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας μαγειρεύει μαζί με τον Chef Δημήτρη Παμπόρη! Γαλοπούλα πανέ με φιστίκι Αιγίνης & σκορδαλιά πατάτας, χαλβά με blueberries και μια πρωτότυπη σαλάτα «Μπριάμ» με βινεγκρέτ ντομάτας και σκουμπρί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved