Νέος πόλεμος στα media με πρωταγωνίστρια την Ντέπυ Γκολεμά
Media

Νέος πόλεμος στα media με πρωταγωνίστρια την Ντέπυ Γκολεμά

Πρωταγωνίστρια η Ντέπυ Γκολεμά στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει εδώ και λίγες ημέρες στον χώρο των media. Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε ένα δημοσίευμα στο Secret που ήθελε την γνωστή τηλεκριτικό να ανήκει πλέον στον κύκλο των υποστηρικτών της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Όπως αναφέρει στη στήλη του ο δημοσιογράφος του ενθέτου Γιώργος Κατσιγιάννης η Ντέπυ Γκολεμά έστειλε προσωπική επιστολή προς εκείνον, ζητώντας του να διαψεύσει το προηγούμενο δημοσίευμα και να αποκαταστήσει την αλήθεια. Δείτε τι γράφει ο δημοσιογράφος στη στήλη του... 

"Η κριτικός τηλεοπτικών προσώπων και προϊόντων κυρία Ντέπυ Γκολεμά με επιστολή που μας έστειλε διαψεύδει κατηγορηματικά ρεπορτάζ της εφημερίδας μας την προηγούμενη εβδομάδα σχετικά με τις πληροφορίες που την έφεραν να ανήκει στον κύκλο των υποστηρικτών της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Αν και δεν συμφωνούμε ότι οι καλοπροαίρετες αναφορές στο πρόσωπο της στο ρεπορτάζ ήταν «αποκύημα φαντασίας» ή εκ του στομάχου προερχόμενες, η απάντηση που μας έστειλε είναι πολλαπλώς χρήσιμη, επειδή αποκαθιστά ορισμένες αλήθειες. Πρώτον, θα πληροφορηθούν τα εκατοντάδες μέλη της Πλεύσης Ελευθερίας ότι η εμφάνιση της στην εκδήλωση για την παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης του κόμματος είχε καθαρά δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και τίποτα περισσότερο. Δεύτερον, το γεγονός ότι στο παρελθόν είχε εκφράσει την αλληλεγγύη της στην πρώην πρόεδρο της Βουλής, υπογράφοντας κείμενο υπέρ της για τις επιθέσεις που δεχόταν από τους πολιτικούς της αντι-πάλους και κάποιους δημοσιογράφους, δεν σήμαινε απολύτως τίποτα. Μάλιστα, όπως μου εξήγησε τηλεφωνικά, είχε να συναντήσει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου από τότε που η τελευταία ήταν οκτώ ετών. «Το ρεπορτάζ είναι αποκύημα μεγίστης φαντασίας του υπογράφοντος, που δεν έκανε καν τον κόπο δεοντολογικά να με ερωτήσει αν αληθεύει η "πληροφορία" του. Εκτός αν το στηρίζει στην πράγματι φιλική σχέση που με διακρίνει κυρίως με τη μητέρα της, κυρία Λίνα Αλεξίου, που τιμώ ως συνάδελφο από την εποχή των "Νέων", και στη δεδηλωμένη εκτίμησή μου στην πρώην πρόεδρο της Βουλής. Κύριε συνάδελφε, πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον σκοπό και τον στόχο του δημοσιεύματός σας. Βεβαίως, μπορώ να κατανοήσω τη γνωστή δημοσιογραφική ρήση, ότι "το καλύτερο ρεπορτάζ προέρχεται από το στομάχι μας", αλλά θα σας παρακαλούσα να το χρησιμοποιείτε για άλλους και όχι για το όνομά μου», αναφέρει στην επιστολή της. Ωστόσο, οφείλω να ομολογήσω ότι είναι οξύμωρο να εγκαλούμαι για «αντιδεοντολογική» συμπεριφορά από μια σπουδαία δημοσιογράφο, που απογείωσε την καριέρα της «χρησιμοποιώντας» τα ονόματα άλλων δημοσιογράφων. Δηλαδή συναδέλφων της από την τηλεόραση. Προφανώς όταν έγραφε κάτι για αυτούς... ποτέ δεν πρόδιδε τις πηγές της. Όπως τότε με την Ελλη Στάη, για την οποία είχε γράψει ότι αποκάλεσε τέρας τη Ζωή Κωνσταντόπούλου και μάλιστα είχε πληροφορίες ότι οι αναφορές αυτές της γνωστής τηλεπαρουσιάστριας, έφτασαν στα αυτιά του πατέρα της πρώην προέδρου της Βουλής, Νίκου Κωνσταντόπουλου, που είχε πάρει ανάποδες".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved