9 μήνες: Ο Μάνος καταρρέει
Media

9 μήνες: Ο Μάνος καταρρέει

Σήμερα στη σειρά, ο Τζόνυ καταπιέζεται όταν η Χαρά απαιτεί από εκείνον να εμποδίσει τη γυναίκα του να έρθει στην Κύπρο, τουλάχιστον μέχρι η ίδια να μείνει έγκυος από τον Άλκη

Την ίδια ώρα η Κρίστη φτάνει έξω από τη δισκογραφική και βλέπει τη Χαρά, η οποία την πικάρει λέγοντάς της πως αποφάσισαν με τον Άλκη να κάνουν παιδί. Η Κρίστη ταράζεται. Ο Πέτρος νοσταλγεί τις ευτυχισμένες στιγμές του με την Έλενα, όταν μπαίνει στο γραφείο του η Εύα και τον πιέζει να βγουν οι δυο τους για φαγητό. Επηρεασμένη από την κουβέντα της με τη Χαρά, η Κρίστη υπόσχεται στον Τζόνυ πως από εδώ και πέρα θα φροντίσει να κάνει τον γάμο τους ευτυχισμένο.
Η Έλσα ετοιμάζει βραδιά-έκπληξη στον Μάνο. Η Εύα κι ο Πέτρος δειπνούν στο εστιατόριο, χωρίς ο Πέτρος να έχει αντιληφθεί τους παπαράτσι που τους απαθανατίζουν σε τρυφερά ενσταντανέ, που εντέχνως δημιουργεί η Εύα. Η Δάφνη, μπερδεμένη από την ομολογία του Αντρέα πως εμπλέκεται και ο ίδιος με το κύκλωμα των τοκογλύφων, καταφεύγει στο σπίτι του Μάριου. Όταν μαθαίνει πως περιμένει το παιδί της Κάτιας, την κυριεύουν ανάμεικτα συναισθήματα. Ο Μάνος, η Μαρίνα και η Έλσα μπαίνουν στο μπαρ, όπου τους περιμένουν η Κρίστη και η μπάντα για να διασκεδάσουν.
Ο Μάνος τρελαίνεται από την έκπληξη και ανεβαίνει χαρούμενος στη σκηνή. Οι επίμονες προσπάθειες της Μάρθας να βγάλει τη Φωτεινή από την κατατονία στην οποία βρίσκεται, βγαίνουν άκαρπες. Ο Μάνος καταρρέει.
Η Δάφνη δέχεται μήνυμα από άγνωστο παραλήπτη, που της λέει πως ήρθε η ώρα να συναντήσει τον πατέρα της. Οι γιατροί προετοιμάζουν τη Μαρίνα και την Έλσα για το ενδεχόμενο ο Μάνος να μη βγει ζωντανός από το νοσοκομείο και ειδοποιούν τον Χρήστο να έρθει επειγόντως από την Αθήνα. Παρά τις αντιρρήσεις της Δάφνης, ο Αντρέας επιμένει να παρακολουθήσει τη σύσκεψη των κεφαλών της Red Swan, χωρίς να ενημερώσουν την Ασφάλεια.
Την ίδια ώρα, ο Αχιλλέας παραλαμβάνει ένα όπλο τελευταίας τεχνολογίας μη ανιχνεύσιμο. Η Δάφνη βασανίζεται από τη συνείδησή της, ξέροντας πως καλύπτει τον Πέτρο και τον Αντρέα στην υπόθεση του κυκλώματος. Ο Αντρέας την καθησυχάζει πως, μόλις τελειώσει με τη σύσκεψη, θα παραδοθεί μόνος του στην Αστυνομία.
Η Κρίστη παίρνει το mail του Φάνη και συγκινείται. Ο Άλκης για πρώτη φορά αισθάνεται ανυπομονησία μπροστά στο ενδεχόμενο η Χαρά να είναι έγκυος και της προσφέρει όλη του τη φροντίδα. Η Δάφνη βλέπει εφιάλτη με τον πατέρα της. Η κατάσταση του Μάνου παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη.
Η Μαρίνα λέει στην Έλσα πως εφόσον θέλει να δώσει μόσχευμα για τον Μάνο, η ίδια δε θα σταθεί εμπόδιο. Το ηθικό της Έλσας αναπτερώνεται, αλλά το ενδεχόμενο να μη δεχτεί ο Μάνος να γίνει η κόρη του δότης είναι πάντα υπαρκτό. Ο Αντρέας, που έχει καταλάβει πως κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει στη Δάφνη, προσπαθεί να την πλησιάσει, αλλά εκείνη έχει στήσει τοίχο ανάμεσά τους. Η Φωτεινή αρχίζει να συνέρχεται και φωνάζει πως η Δάφνη, η κόρη της, τη χρειάζεται. Η Μαρίνα ζητάει από την Εύα να πάει στο νοσοκομείο, καθώς τη χρειάζεται κοντά της. Η Μάρθα δεν μπορεί να κρύψει την απογοήτευσή της, όταν βλέπει στην τηλεόραση τα τρυφερά στιγμιότυπα του Πέτρου με την Εύα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved