Μέχρι πότε θα περιμένει η Ντορέττα το Mega;
Media

Μέχρι πότε θα περιμένει η Ντορέττα το Mega;

Έχουν περάσει 3 εβδομάδες από εκείνη την Παρασκευή, στις 27 Απριλίου, όταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, φανερά συγκινημένη, εξηγώντας πως δεν γνωρίζει πότε θα είναι η επόμενή τους «συνάντηση».

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός μιλά στο περιοδικό People και εξηγεί όλο το παρασκήνιο ενώ αποκαλύπτει μέχρι πότε είναι διατεθειμένη να περιμένει.


Ένιωσες πως ήταν και λίγο άδικο που όλο αυτό συνέβη σε μια στιγμή που τα νούμερα είχαν ανέβει σημαντικά;


«Αν ο λόγος που σταματήσαμε δεν ήταν τόσο σοβαρός και δεν αφορούσε τόσο πολλούς ανθρώπους, θα σου έλεγα «ναι, τι αδικία πάνω που έφτιαξαν τα νούμερα». Αλλά τώρα δεν μπορώ παρά να σταθώ στο ουσιαστικό πρόβλημα, του καναλιού. Ομολογώ, πάντως, δεν περίμενα πως ο κόσμος θα είχε τέτοια αντίδραση στην παύση της εκπομπής. Παίρνω πάρα πολλά μηνύματα ακόμα και σήμερα για την εκπομπή, ο κόσμος ρωτά πότε θα ξαναβγούμε, πότε θα μας δούμε, μας λένε πως τους λείπουμε. Είχα δει πως ο κόσμος αρχίζει να ανταποκρίνεται, ειδικά μέσα από τα social media, αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο παρέα κάνεις στον κόσμο μέσα από ένα ζωντανό καθημερινό πρόγραμμα και όταν φύγεις του λείπεις. Αυτό με έχει συγκινήσει και με έχει εκπλήξει πολύ ευχάριστα, με την έννοια πως κάτι κάναμε κι εμείς, κάτι καταφέραμε»


Εσύ έχεις συμβόλαιο και για του χρόνου με το Mega, αν όλα πάνε καλά με τις εξελίξεις στο κανάλι;


«Όχι. Η σύμβαση μου τυπικά λήγει στο τέλος της σεζόν και μετά από συζήτηση θα ανανεώνονταν για του χρόνου. Όμως, δεν δεσμεύομαι για την επόμενη χρονιά»


Υπάρχει περίπτωση να βγείτε ξανά στον αέρα;


«Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Αντιλαμβάνομαι, όμως, πως όσο περνάει ο καιρός, ακόμα κι αν φτιάξει η κατάσταση στο κανάλι, δεν θα είναι κάτι που θα γίνει αυτή τη σεζόν, καθώς είμαστε ήδη στα μέσα Μαίου. Εύχομαι να βρεθεί μια λύση, όχι για τα Καλημερούδια, αλλά για όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στο Mega»


Αυτή τη στιγμή οι μόνες εκπομπές που βγαίνουν ζωντανά είναι η Κοινωνία Ώρα Mega με Καμπουράκη και Οικονομέα και το δελτίο;


«Ναι κι από ότι ενημερώνομαι μια βγαίνουν και μια δεν βγαίνουν λόγω των κυκλικών στάσεων εργασίας τεχνικών και δημοσιογράφων. Μακάρι να αποδειχθεί πως αυτό είναι ένα μεταβατικό στάδιο που θα οδηγήσει σε μια καλύτερη μέρα»


Πέρυσι στο Music School, φέτος στα Καλημερούδια. Σε ποιο ένιωσες περισσότερο ο εαυτός σου;


«Το πρωινό το αγάπησα πολύ γρήγορα, μου άρεσε πολύ. Όχι πως δεν μου άρεσαν να προηγούμενα πρότζεκτ, αλλά είναι διαφορετικό να συμμετέχεις σε ένα σόου ή να παρουσιάζεις ένα παιχνίδι μαγνητοσκοπημένο. Το Music School δεν είχε να κάνει καν με εμένα, είχε να κάνει με τα παιδιά. Τα Καλημερούδια ήταν η πρώτη μου εμπειρία σε κάτι τόσο απαιτητικό. Ήμουν απόλυτα ο εαυτός μου, μάλιστα σε overdose, όχι μια φορά την εβδομάδα, αλλά κάθε μέρα, με όλα αυτά που συνέβαιναν παράλληλα στη ζωή μου αλλά και στη χώρα. Υπήρχε άμεση επικοινωνία με τον κόσμο. Εξοικειώθηκα πολύ γρήγορα με αυτό και το απολάμβανα όλο και περισσότερο. Γι’ αυτό και δεν επηρεάστηκα ποτέ από όλα αυτά που λέγονταν και γράφονταν στην αρχή. Ήταν σαν να είχα ανοίξει μια πόρτα σε έναν κόσμο καινούργιο και ήθελα να τον ανακαλύψω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved