Οι Active Member στο... «The Music Project by Jumping Fish»
Media

Οι Active Member στο... «The Music Project by Jumping Fish»

Την Κυριακή 29 Μαΐου, στις 14:10, ο Μιχάλης Κουινέλης φιλοξενεί τούς Active Member. Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές τους εμφανίσεις, ο Μιχάλης Μυτακίδης (B.D. Foxmoor) και η σύζυγός του, Γιολάντα Τσιαμπόκαλου (Sadahzinia) ανοίγουν το κεφάλαιο της 23χρονης διαδρομής τους στη μουσική.

Εκείνος, καλλιτέχνης με περισσότερα από 1.000 τραγούδια στο ενεργητικό του, στα οποία, σχεδόν εμμονικά, περιγράφει το σκοτάδι. Ωστόσο, είναι σίγουρος ότι κάπου υπάρχει φως...
Εκείνη, «λυπημένο λουλούδι που ανθίζει όταν ακούει μουσική», όπως δηλώνει και το όνομά της (Sadahzinia), γράφει παραμύθια και... ραπάρει.
Μαζί, ως Active Member, ενώνουν στην εκπομπή τις δυνάμεις τους και παρέα με τις μπάντες τού «Jumping Fish της COSMOTE», περνούν από το «τότε» στο «τώρα», φέρνοντας μνήμες αλλά και δυνατά ακούσματα.

Το συγκρότημα «Δραμαμίνη», ο Ρους με τη μπάντα του και ο George Gaudy με τους μουσικούς του έχουν «δύσκολο» ρόλο αυτή τη φορά, καθώς πρέπει να ακολουθήσουν πιο ραπ ρυθμούς. Για να το πετύχουν, δέχονται τη βοήθεια του γιου τού Μιχάλη Μυτακίδη, Σωτήρη.

Στην παρέα της εκπομπής βρίσκονται ακόμα ο Γιώργος Κιμούλης, φίλος των Active Member και ο Νίκος Παπαϊωάννου, κουμπάρος του Μιχάλη Μυτακίδη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved