Συμμαθητές: Εφιάλτης το τεστ DNA για τον Ανδρέα
Media

Συμμαθητές: Εφιάλτης το τεστ DNA για τον Ανδρέα

Η μέρα που ο Ανδρέας θα μάθει τα αποτελέσματα του DNA πλησιάζει και στους «Συμμαθητές» γίνεται.. χαμός.

Η Ντίνα εξακολουθεί να προσπαθεί να καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει με τη γειτόνισσα της. Εν τω μεταξύ, επειδή βλέπει από το διαμερισμό της να βγαίνουν άντρες με σημάδια στον λαιμό, αρχίζει να υποψιάζεται ότι η μυστηριώδης γυναίκα είναι βρικόλακας. Παράλληλα, η κρίσιμη ώρα για το τεστ DΝΑ το οποίο θα κάνει η Ίριδα, προκειμένου να επαληθευτεί πως το μωρό που περιμένει είναι του Ανδρέα, φτάνει.

Ωστόσο, η Μαριλένα αναφέρει στον Ανδρέα πως, εάν ήταν η ίδια στη θέση της αδερφής της, δεν θα υποβαλλόταν σ' αυτή τη δοκιμασία, καθώς είναι επικίνδυνη για το μωρό της. Την ίδιο άποψη έχει και ο Αριστείδης. Μάλιστα, την εκφράζει στην Ιριδα, ωστόσο η τελευταία επιμένει, απαντώντας πως θέλει να αποδείξει στη Μαριλένα πως δεν λέει ψέματα.

Τότε εκείνος τη συμβουλεύει πως τώρα που θα γίνει μητέρα πρέπει να μάθει προπαντός να βάζει τον εγωισμοί, της στην άκρη και να νοιάζεται περισσότερο για το παιδί της, θεωρώντας τη συμπεριφορά της εξαιρετικά ανώριμη. Την επόμενη μέρα ο Αριστείδης μπαίνει απροειδοποίητα στο γραφείο της Ίριδας και την ακούει να ζητά από τον θείο της να της αποκαλύψει πράγματα για το παρελθόν της, αλλά και την οικογένεια της μητέρας της.

Έναν μήνα αργότερα ο Φρίντομ έχει πια ολοκληρώσει τον γύρο της Ευρώπης, στέλνοντας αραιά και πού στους φίλους του φωτογραφίες από-τα μέρη τα οποία επισκέφθηκε. Κανείς, όμως, δεν γνωρίζει πού είναι τώρα. Έτσι, η Βάλια, ανησυχώντας για εκείνον και, συγχρόνως, μετανιωμένη που του ζήτησε διαζύγιο, παρακαλεί τον Ανδρέα να τον αναζητήσει και, κατόπιν, να την ενημερώσει για το πού μπορεί να βρίσκεται. Εκείνος συμφωνεί, εκτιμώντας το ότι γ ψυχολόγος τον είχε βοηθήσει να αποκαταστήσει τη σχέση του με τη Μαριλένα. Στο μεταξύ, η μέρα που θα γίνει το τεστ DΝΑ πλησιάζει και ο Ανδρέας αρχίζει να αγχώνεται για το μέλλον της σχέσης του με τη σύντροφο του, αν αποδειχθεί πως είναι ο βιολογικός πατέρας.

Η Μαριλένα προσπαθεί να τον καθησυχάσει λέγοντας του πως θα τον αγαπά για πάντα, απάντηση, όμως που δεν τον ηρεμεί, αφού τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί να μη συνεχίσουν να είναι ζευγάρι. Στο μεταξύ, ο Άρης εκμυστηρεύεται στην Μπέτυ όσα συμβαίνουν στην οικογένεια του. Όμως η Αλίνα αντιλαμβάνεται την επικοινωνία τους και ενοχλείται που ο νεαρός δεν την εμπιστεύεται. Παράλληλα, ο Ανδρέας ζητά από τον Αριστείδη να κάνουν ένα τεστ στην Ίριδα για να ελέγξουν εάν είναι αξιόπιστη, έχοντας σκοπό να αποδείξει πως εκείνη αφήνει να διαρρεύσουν πληροφορίες στην ανταγωνίστρια εταιρεία. Το σχέδιο του έχει ως εξής: Ο Αριστείδης θα της δώσει μία ψεύτικη πληροφορία, την οποία θα γνωρίζουν μόνο ο ίδιος και εκείνη. Ο Ανδρέας, όμως, θα εκμαιεύσει την πληροφορία από τον Παύλο, που δουλεύει για τη Χάπιτειλ, και έτσι θα αποδείξουν πως η γυναίκα είναι η πληροφοριοδότρια του ανταγωνισμού. Παράλληλα, ο Άρης στέκεται στο πλευρό του Ανδρέα και πηγαίνει μαζί του να κάνει το τεστ DΝΑ, καθώς αποφάσισαν να περάσουν αυτή τη δοκιμασία όλοι μαζί, σαν οικογένεια, και να μην αφήσουν στην Ίριδα κανένα περιθώριο να μπει ανάμεσα τους.

Η Βάλια τις επόμενες μέρες γνωρίζει έναν νέα άντρα (τον οποίο θα υποδυθεί ο Θανάσης Κουρλαμπάς). Ανάμεσα τους αρχίζει να εκτυλίσσεται ένα φλερτ. Ωστόσο, εκείνος της ξεκαθαρίζει πως υπάρχει μια κοπέλα στη ζωή του και θα ήθελε πρώτα να σταματήσει τις επαφές μαζί της και μετά να προχωρήσουν. Αυτό, όμως, που δεν γνωρίζει η Βάλια είναι πως η εν λόγω κοπέλα είναι η Σεσίλια. Στο μεταξύ, η Ιρις προτείνει στον Αριστείδη να βάλουν στη θέση του εμπορικού διευθυντή τον Κυριάκο, προκειμένου να τον έχει στο χέρι και να οργανώνει ανενόχλητη τα σχέδια της. Ωστόσο, ο πατέρας της δεν το δέχεται, καθώς δεν τον εμπιστεύεται. Παράλληλα, η Μαριλένα επισκέπτεται τον πατέρα της στην Κούλντογκ και συζητούν ξανά για την Ιριδα. Ο Αριστείδης μοιάζει να είναι πιο δεκτικός σε όσα του λέει για την αδελφή της. Την επόμενη μέρα τα αποτελέσματα του τεστ DΝΑ βγαίνουν και ο Ανδρέας, μόλις τα παραλαμβάνει, τα ανοίγει μαζί με τη Μαριλένα, λέγοντας της πως, ό,τι' και αν γίνει, θέλει να μείνει δίπλα του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved