«The Event»: Πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα
Media

«The Event»: Πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα

«The Event» μια σειρά του NBC γεμάτη μυστήριο, συνωμοσίες και ανεξήγητα γεγονότα σε ΠΡΩΤΗ προβολή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα 30 Μαΐου στις 22.15 από Δευτέρα –Πέμπτη στις 10.15 το βράδυ!

Στην πρεμιέρα θα προβληθεί διπλό επεισόδιο, όπου οι τηλεθεατές θα αναζητήσουν τις απαντήσεις στα ερωτήματα: Τι κοινό μπορεί να έχουν ένα ερωτευμένο ζευγάρι που κάνει διακοπές σ’ ένα εξωτικό νησί, ο Πρόεδρος της Αμερικής, ένας πιλότος και μια μυστηριώδης ομάδα φυλακισμένων αποκλεισμένη σ’ ένα ψηλό βουνό;
Ο Sean Walker προσπαθεί να εξιχνιάσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση της αρραβωνιαστικιάς του, της Leila, αλλά στην πορεία θα ξεσκεπάσει άθελά του την πιο μεγάλη υπόθεση συγκάλυψης στην ιστορία της Αμερικής. Η αναζήτηση του Sean θα ξεκινήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση, η οποία θα αλλάξει για πάντα τη ζωή όχι μόνο των κοντινών του ανθρώπων, αλλά και των μεγαλύτερων προσώπων εξουσίας. Το μέλλον του καθενός μπαίνει σε τροχιά σύγκρουσης, μέσα σε μια παγκόσμια συνωμοσία η οποία μπορεί στο τέλος να αλλάξει την μοίρα του ανθρώπινου γένους.

Στο πρώτο διπλό επεισόδιο, γνωρίζουμε τον Sean Walker και την κοπέλα του, τη Leila, οι οποίοι βρίσκονται σε κρουαζιέρα στην Καραϊβική. Ξαφνικά, η Leila εξαφανίζεται χωρίς κανένα ίχνος, και ο Sean προσπαθεί να ανακαλύψει τι της συνέβη. Εν τω μεταξύ, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Elias Martinez, ετοιμάζεται να απελευθερώσει μια ομάδα ανθρώπων που ήταν έως τώρα κρατούμενοι σε μια στρατιωτική βάση στην Αλάσκα, παρά τις διαφωνίες του Διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Blake Sterling. Πριν όμως ο Πρόεδρος προλάβει να συνομιλήσει με τη Sophia Maguire, την αρχηγό των κρατουμένων, οι φρουροί του συνειδητοποιούν ότι ο πιλότος ενός αεροπλάνου που περνά από την περιοχή έχει σκοπό να πέσει πάνω στο σημείο όπου βρίσκονται. Την τελευταία στιγμή, ένα μυστηριώδες σύννεφο καταπίνει για λίγο το αεροπλάνο, και τέλος αυτό πέφτει από τον ουρανό και καταστρέφεται ολοσχερώς. Ακόμη, ο πρόεδρος και το προσωπικό ασφαλείας του είναι ακόμη σοκαρισμένοι από την πτώση του αεροπλάνου που μόλις συνέβη μπροστά στα μάτια τους, και προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη. Μια φράση που η Sophia Maguire είπε στον Πρόεδρο λίγο πριν το συμβάν δημιουργεί υποψίες για το πρόσωπό της, κι έτσι ο Blake Sterling αποφασίζει να την ανακρίνει. Σύντομα αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια μια εκτεταμένη θεωρία συνομωσίας, η οποία εμπλέκει πολλά πρόσωπα. Ανάμεσά τους, η πράκτορας Collier από το FBI αλλά και ένας μισθοφόρος με σκοτεινό παρελθόν. Μια ακόμη μυστηριώδης προσωπικότητα, ο Thomas, εμφανίζεται στο προσκήνιο με τον ισχυρισμό ότι ξέρει πολλά για τους κρατούμενος από την Αλάσκα και τα κρυφά τους σχέδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved