Κλέλια Ανδριολάτου: Τι αποκαλύπτει για το Μπρούσκο;
Media

Κλέλια Ανδριολάτου: Τι αποκαλύπτει για το Μπρούσκο;

H Κλέλια Ανδριολάτου που πρωταγωνιστεί στο Μπρούσκο μιλά για την σειρά και… αποκαλύπτει.

-Η Μαρίνα ακούει ένα τηλεφώνημα του Νεκτάριου με την Αλεξάνδρα και φεύγει από το σπίτι.

«Προκαλείται πανικός λόγω αυτού που άκουσε και φυσικά θα προκύψει θέμα με τη φυγή της.»

- Τι έχει ακούσει, λοιπόν, και καταλήγει να το σκάσει;

«Καταλαβαίνει ότι η συζήτηση του πατέρα της είναι προσωπική και όχι επαγγελματική. Κι επειδή της μπαίνουν υποψίες ότι κάτι συμβαίνει, αποφασίζει να φύγει. Αλλά δεν υποψιάζεται ότι η Αλεξάνδρα είναι έγκυος και πως πατέρας του παιδιού είναι ο Νεκτάριος. Η Αλεξάνδρα και ο Νεκτάριος, πάντως, συνεχίζουν να επικοινωνούν και να συναντιούνται στα κρυφά. Έχουν μια κρυφή σχέση και υπάρχει μια καθημερινότητα στη ζωή τους. Είναι σαν να είναι μαζί, αλλά ουσιαστικά δεν είναι. Ο Νεκτάριος έχει ξεκαθαρίσει στην Αλεξάνδρα ότι είναι με τη γυναίκα του, όμως, απτό που τον κρατάει είναι η Μαρίνα και η κατάσταση της» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

- Εκείνη το έχει αποδεχθεί αυτό;

«Ναι, έχει αποδεχθεί την κατάσταση από την αρχή και ξέρει εκ των προτέρων τι θα ακολουθήσει. Όμως, είναι συμβιβασμένη και δεν γκρινιάζει καθόλου γιατί είναι επιλογή της. Μένει συνειδητά γιατί τον αγαπά πολύ, είναι ερωτευμένη μαζί του και δεν του ζητάει να παρατήσει τίποτα. Ξέρει ποιες είναι οι προτεραιότητες του.»

- Ο Νεκτάριος, από την άλλη, εκδηλώνει τη ζήλια του, πράγμα που σημαίνει ότι και γι' αυτόν η σχέση τους έχει σημασία.

«Η Αλεξάνδρα σύστησε στον Νεκτάριο και τη Δήμητρα το «μέλλοντα σύζυγο» της και το έκανε για χάρη του, για να μην καταλάβει κάτι η Δήμητρα.»

- Τι ήταν αυτό που την έκανε να ερωτευτεί τον Νεκτάριο;

«Γιατί η σχέση τους ξεκίνησε ως πολύ χαλαρή και άνετη. Νομίζω ότι όταν κάτι δεν το έχεις προγραμματίσει αλλά απλώς σου προκύπτει, είναι και το πιο όμορφο. Τους έδεσε η καθημερινότητα, το γεγονός ότι περνούσαν καλά και το ότι ο ένας ζει για τον άλλο τις ώρες που είναι μαζί. Ήταν ερωτευμένοι πριν προκύψει το παιδί. Η Αλεξάνδρα θεωρεί ότι μπορεί όλο αυτό να λειτουργήσει χωρίς να το μάθει ποτέ η Δήμητρα; Φαντάζομαι ότι όλα στη ζωή κάποτε μαθαίνονται. Η Δήμητρα ξέρει πως ο Νεκτάριος ήταν με την Αλεξάνδρα, αλλά δεν ξέρει ότι βρίσκονται ακόμη και ότι περιμένουν ένα παιδί μαζί. Φυσικά, υπάρχει ζήλια, αλλά είναι και οι δύο πολύ πολιτισμένες. Φαντάζομαι ότι η Δήμητρα μπορεί να μάθει τα πάντα στον επόμενο κύκλο της σειράς.»

- Η ίδια έχει ενοχές όταν μαθαίνει το μυστικό τους η Μαρίνα και φεύγει από το σπίτι;

«Άθελα της προκαλεί αναστάτωση και σίγουρα έχει ενοχές. Επειδή, δε, προσπαθεί να προστατέψει την κατάσταση και όχι να την εκθέσει, στενοχωριέται διπλά, ειδικά από τη στιγμή που, λόγω του επαγγέλματος της, ξέρει πώς είναι η ψυχολογία ενός παιδιού. Έχει, λοιπόν, ενοχές, αλλά περισσότερες έχει ο Νεκτάριος, γιατί αυτός είναι ο πατέρας της Μαρίνας. Η Αλεξάνδρα μοιράζεται έναν άνδρα που της λέει ότι είναι ερωτευμένος μαζί της, αλλά δεν μπορεί να ζήσει μαζί της.»

- Εσύ θα δεχόσουν κάτι ανάλογο;

«Πράγματι, εκεί καταλήγουν, παρά τις δικαιολογίες. Εγώ ως Κλέλια όχι, δεν θα μπορούσα να το δεχθώ. Ποια γυναίκα θα μπορούσε να αντέξει κάτι τέτοιο;»

- Πώς αισθάνεσαι στη σκέψη ότι η σειρά πάει για τέταρτη σεζόν και το κοινό περιμένει πολλά;

«Το ταξίδι για μένα συνεχίζεται και νομίζω ότι στη νέα σε-ζόν η ιστορία αυτού του ζευγαριού θα είναι πολύ δυνατή. Και το λέω χωρίς να ξέρω τι θα γίνει, γιατί η Βάνα Δημητρίου 6εν μας έχει πει κάτι. Απλώς νομίζω ότι θα υπάρξει ίντριγκα και αρχίσουν να μαθαίνονται πράγματα. Ως Κλέλια είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί το «Μπρούσκο» είναι για μένα μια μεγάλη οικογένεια, πέρα από δουλειά. Έχω αγαπήσει την Αλεξάνδρα ως ρόλο και θέλω να την αναπτύξω κι άλλο και να δω πού φτάνει όλο αυτό. Βλέπουμε τόσα πράγματα να συμβαίνουν γύρω μας και μας στέλνουν μηνύματα που λένε «το έχω περάσει κι εγώ αυτό». Έτσι, μπαίνεις όντως στην καθημερινότητα των ανθρώπων και θέλεις να δεις κι εσύ πού θα καταλήξει η ιστορία»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved