Παυλίνα Μαυρή: Οι αποκαλύψεις της για τον ρόλο της στο Μπρούσκο
Media

Παυλίνα Μαυρή: Οι αποκαλύψεις της για τον ρόλο της στο Μπρούσκο

Η Παυλίνα Μαυρή μιλά για τον ρόλο της στο Μπρούσκο. Η Δήμητρα έχει ξεπεράσει τον Πάτροκλο;

«Όσο και να προσπάθησε δεν τα κατάφερε και ούτε θα καταφέρει ποτέ να τον ξεπεράσει.»

- Οι απιστίες του Νεκτάριου παραμένουν αγκάθι στην καρδιά της;

«Έχει αποφασίσει ότι θα βάλει στην άκρη όλα τα λάθη που έκανε ο Νεκτάριος στο παρελθόν. Σίγουρα, όμως, όταν ραγίσει το γυαλί δεν κολλάει ξανά και κάπου στην άκρη του μυαλού της υπάρχουν αυτές οι κακές αναμνήσεις από τις απιστίες του άντρα της. Και είναι βέβαιο ότι αυτές οι αναμνήσεις αποτελούν αγκάθι στην καρδιά της» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Αν, δηλαδή, είχε την επιλογή να κάνει αυτό που αληθινά θέλει, θα ζούσε με τον Πάτροκλο;

«Η Δήμητρα πολύ δύσκολα θα έβαζε την προσωπική της ζωή και τα δικά της θέλω πάνω από τα παιδιά της. Αν είχε, όμως, την επιλογή και την ελευθερία να κάνει ό,τι αισθάνεται, θα έφευγε με τον Πάτροκλο μακριά από όλους και από όλα.»

- Τι αισθήματα έχει πια για τον Νεκτάριο;

«Με τον Νεκτάριο έχουν πάρει την απόφαση να σώσουν ή έστω να προσπαθήσουν να σώσουν το γάμο τους. Τον αγαπάει ως άνθρωπο και κυρίως ως πατέρα των παιδιών της, δεν είναι ερωτευμένη μαζί του και σίγουρα αν δεν ήταν τα παιδιά της δεν θα τον συγχωρούσε ποτέ για τις απιστίες του.»

-Η ίδια δείχνει να έχει καταλήξει σε μια συμβατική ζωή. Θα έρθει η στιγμή που θα ξεσπάσει;

«Έχει όντως καταλήξει σε μια συμβατική ζωή. Είναι με τον άντρα της μόνο για χάρη των παιδιών της, οπότε καταπιέζονται τα δικά της συναισθήματα και η δίκη της ανά-γκη ως γυναίκα αμοιβαία να αγαπάει και να αγαπιέται. Είναι αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή δεν θα μπορεί πλέον να το ελέγξει όλο αυτό και θα ξεσπάσει. Προσωπική μου άποψη είναι ότι αφορμή για το ξέσπασμα αυτό θα είναι η είδηση για την απόκρυψη της εγκυμοσύνης και όχι τόσο η γέννα του παιδιού του Νεκτάριου και της Αλεξάνδρας.»

- Η πρώτη της αντίδραση στην εξαφάνιση της Μαρίνας;

«Στο άκουσμα ότι το παιδί της εξαφανίστηκε, τρελαίνεται! Νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, περνάνε από το μυαλό της τα χειρότερα, ότι κάτι κακό μπορεί να συμβεί στο παιδί της, Μετά το τηλεφώνημα, όμως, ότι η Μαρίνα είναι καλά και βρίσκεται σε φιλικό σπίτι, ψάχνει να βρει το λόγο που την έκανε να το σκάσει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved