Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Μακάρι να πάει καλά και του χρόνου»
Media

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Μακάρι να πάει καλά και του χρόνου»

Τελειώνει και η δεύτερη σεζόν στο «Σόι σου» και θα συνεχίσει και του χρόνου. Πιστεύει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ότι θα καταφέρει να κρατήσει το κοινό της;

«Είναι μια σειρά που βλέπεται πολύ ευχάριστα, έχει πάρα πολύ ωραίους χαρακτήρες, που ο κόσμος τους ξέρει, γελάει και ταυτίζεται μαζί τους. Ο σκηνοθέτης Ανδρέας Μορφονιός, οι τεχνικοί μας, οι σεναριογράφοι, όλοι είναι από πάνω απ' τη σειρά. Δεν την αφήνουμε. Και όλοι διορθώνουμε πράγματα, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μακάρι να πάει καλά και του χρόνου, δείχνει ότι έχει σταθερό κοινό». Ο Κωνσταντίνος είναι πολύ ξεχωριστός χαρακτήρας» τόνισε στο Τηλέραμα.

- Σε ταλαιπώρησε καθόλου μέχρι να πιάσεις το «ύφος» του;

«Μου άρεσε από την αρχή η ιδέα, γιατί είχα τη δυνατότητα να παίξω κάτι άλλο στην τηλεόραση, που δεν μου είχε δοθεί μέχρι πρότινος. Μου άρεσε αυτή η ιδιαίτερη προσωπικότητα του Κωνσταντίνου, που πετάει το σωστό πράγμα τη λάθος στιγμή, τη λάθος ατάκα στη σωστή στιγμή, που προκαλεί μια έκρηξη γέλιου με την αθωότητα και την αφέλεια του, και σε συνεργασία με την Ιωάννα νομίζω ότι φτιάξαμε ένα πολύ ωραίο ζευγάρι. Άλλωστε η κωμωδία δεν είναι αυτό που λέγεται, αλλά αυτό που κρύβεται ή αυτό που αποτυπώνεται στις αντιδράσεις ενός αστείου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved