Media

The X - Factor: Έτοιμο να υποδεχτεί τους 12 φιναλίστ στο 2o live- Απίθανος ο Σάκης

Gossip-tv Team

Μέσα από ένα φαντασμαγορικό σκηνικό υποδέχεται απόψε τους 12 φιναλίστ και τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ το δεύτερο live του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως, του “X - Factor”.

Ο Σάκης για μια ακόμη φορά είναι απλά υπέροχος και έτοιμος να παρουσιάσει τους 12 τραγουδιστές που θα δώσουν τη «μάχη» τους

Αναλυτικά τα τραγούδια που θα ακουστούν στο δεύτερο live είναι:


Από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους: Ο Ανδρέας Λέοντας με το «Αν μου τηλεφωνούσες» του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο Αντώνης Φωκάς με το «Σάββατα» του Αντώνη Ρέμου, ο Ίαν Στρατής με το “Let me entertain you” του Robbie Williams.


Από την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα: Ο Αλέξανδρος Πιτσάνης με το «Υδροχόος» του Νίκου Παπάζογλου, ο Πιλάτος Κουνατίδης με το «Πίνω από εκεί ψηλά για σένα» του Παντελή Παντελίδη, η Νωαίνα με το “Purple rain” του Prince.


Από την ομάδα της Τάμτα: Η Χριστίνα Ζάντη με το «Ξαναμανα» της Άννας Βίσση, η Τάνια Μπρεάζου με το «Μαζί σου» της Έλενας Παπαρίζου, η Χριστιάνα Μπούνια με το “Highway to hell” των AC/DC με συνοδεία άριας.


Από την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη: Οι “Stereo Soul” με το “All of me” του John Legend, οι «Αυτή & Αυτοί» με τα «Καίγομαι» της Σωτηρίας Λεονάρδου και «Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια» του Νίκου Παπάζογλου, οι ΝΜΑ με το “You don’t owe me” της Lesley Gore.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved