Τι θα δούμε σήμερα το βράδυ στο «Σόι σου»;
Media

Τι θα δούμε σήμερα το βράδυ στο «Σόι σου»;

Η Αλίνα παρακολουθεί εδώ και καιρό σεμινάρια ψυχοθεραπείας και έχει έρθει η στιγμή να οργανώσει την πρώτη της ομαδική συνεδρία.

Θέλοντας να νιώθει άνετα με τα άτομα που θα συμμετάσχουν στο εγχείρημα, απευθύνεται στο Βαγγέλη και τη Χαρούλα με σκοπό να το οργανώσουν οικογενειακά αλλά εκείνος είναι κάθετα αρνητικός. Τότε, η Λυδία το προτείνει στην Αλεξάνδρα που δέχεται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Το γεγονός αυτό εξοργίζει τη Χαρούλα, με αποτέλεσμα σχεδόν να αναγκάσει το Βαγγέλη να παρευρεθούν κι αυτοί στη συνεδρία. Η επόμενη μέρα βρίσκει τις δύο οικογένειες να λύνουν τα προβλήματά τους σ’ ένα... γκρουπ θέραπι γεμάτο ανατροπές, αποκαλύψεις και πολύ γέλιο! Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ανδρέας Μορφονιός και το σενάριο οι Νίκος Μήτσας, Δήμητρα Τσόλκα, Αντώνης Ανδρής, Γωγώ Φώτου.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Γωγώ Καρτσάνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved