Θοδωρής Μαραντίνης: «Δεν μ’ ενδιαφέρουν οι κακίες ούτε τα ακραία σχόλια»
Media

Θοδωρής Μαραντίνης: «Δεν μ’ ενδιαφέρουν οι κακίες ούτε τα ακραία σχόλια»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μιλάει για την εμπειρία του στο X -Factor αλλά και τα lives που όπως και να το κάνουμε είναι πιο δύσκολα.

Έχοντας ήδη την εμπειρία του πρώτου live σόου του «Χ factor», το οποίο πως φάνηκε από τα νούμερα τηλεθέασης είχε μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο, ποιες είναι οι εντυπώσεις σας;

«Αισθάνθηκα πολύ ωραία. Έτσι κι αλλιώς ερχόμουν με καλή διάθεση από τις οντισιόν και από τις υπόλοιπες δοκιμασίες, και η αλήθεια είναι ότι με το live απογειώθηκε η καλή διάθεση γιατί η ενέργεια του κόσμου ήταν πολύ «δυνατή», τα παιδιά είχαν μεγάλη όρεξη και αγωνία, οπότε ήταν και εκείνα «επιθετικά». Η παραγωγή ήταν άψογη, το σκηνικό καταπληκτικό» οπότε όλο αυτό μας βοήθησε στο να είμαστε «ψηλά» σε ενέργεια»

Ήταν η πρώτη φορά που βρεθήκατε στη θέση του κριτή σε ζωντανό πρόγραμμα. Είχατε άγχος;

«Όχι. Είχα άγχος γιατί ήξερα ότι θα φύγει κάποιος διαγωνιζόμενος από την ομάδα μου αναγκαστικά λόγω της διαδικασίας. Αγχωνόμουν λοιπόν γιατί δεν ήθελα κανείς να αποχωρήσει. Θεωρώ ότι όλοι ήταν καλοί και είχαν κάτι όμορφο να δώσουν»

Με τον Σάκη έχετε συνεργασετί επί σκηνής. Πώς ήταν η πρώτη τηλεοπτική σας συνεργασία;

«Στον «πανικό» του ζωντανού σόου δεν είχαμε τον χρόνο για μια πιο φιλική στιγμή. Εμείς γνωριζόμαστε καλά με τον Σάκη και έχουμε προσωπική σχέση. Ο Σάκης έδωσε λάμψη στο σόου. Νομίζω ότι έδεσε ωραία με την υπόλοιπη ομάδα»

Δεχτήκατε από την πρώτη στιγμή θετικές κριτικές για την τηλεοπτική σας εμφάνιση. Τα περιμένατε αυτά τα σχόλια; Ήσασταν προετοιμασμένος;

«Να σας πως την αλήθεια, όχι. Και δεν πολυδιαβάζω τα σχόλια. Δεν μπαίνω ούτε στο twitter γιατί δεν θέλω να με επηρεάζουν»

Δεν εννοώ τα σχόλια του κόσμου, αλλά των τηλεκριτικών

«Δεν το ήξερα αυτό. Πολύ χαίρομαι. Προσπάθησα από την αρχή να είμαι άνετος σε αυτό που κάνω και να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου. Ήταν κάτι που θεωρούσα σημαντικό. Δεν προσπάθησα να μπω σε έναν ρόλο, αλλά να είμαι ο εαυτός μου. Δεν προσπάθησα να παίξω τον καλό, τον κακό, τον άσχημο ή τον περίεργο, απλά να είμαι ο εαυτός μου, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Να είμαι αυθόρμητος και ελεύθερος. Δεν με ενδιαφέρουν οι κακίες ούτε τα ακραία σχόλια. Δεν είμαι ακραίος άνθρωπος και μου αρέσει επίσης, ακόμα κι όταν κάποιος δεν έχει αυτό που εγώ κρίνω ότι χρειάζεται για να προχωρήσει, να του το πω με ωραίο τρόπο, να του εξηγήσω και να του δώσω ένα επιχείρημα που θα το καταλάβει. Αυτή είναι η λογική μου» είπε στο tvένθος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved