Τι θα δούμε απόψε στο Σόι σου;
Media

Τι θα δούμε απόψε στο Σόι σου;

Απρόβλεπτοι, ανατρεπτικοί, εκτός ορίων αλλά εντός γνώριμων ελληνικών οικογενειακών καταστάσεων, οι Τριανταφυλλαίοι και οι Χαμπέοι έρχονται έτοιμοι για επεισοδιακές συναντήσεις, επιβεβαιώνοντας περίτρανα και περίτεχνα ότι... «σόι πάει το βασίλειο»!

Ο Σάββας, η Λυδία, η Αλεξάνδρα, η Χαρούλα, ο Μενέλαος, ο Βαγγέλης, ο Κωνσταντίνος, η Όλγα, ο Διονύσης, ο Μιχάλης, η Μπέλα, ο Άρης, η Αντωνία και η Αλίνα, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00 στρώνουν το οικογενειακό τους τραπέζι, με χορταστικές μερίδες γέλιου.
Τελικά, θα φάνε ή θα φαγωθούν;

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016
«Το πείραμα»
Σενάριο: Δήμητρα Τσόλκα
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Ο Κωνσταντίνος προσπαθεί να λανσάρει ένα καινούριο φυσικό αντικαταθλιπτικό, δικής του επινόησης, αλλά ο υπερβολικός του ζήλος να τονίζει τις πιθανές του παρενέργειες αποθαρρύνει τους οικείους του να το δοκιμάσουν. Απογοητευμένος, στρέφεται για βοήθεια στη μητέρα του, η οποία κρυφά από όλους αποφασίζει να χρησιμοποιήσει, ως πειραματόζωα, τους Χαμπέους. Κι ενώ το κλίμα ανάμεσα στις δύο οικογένειες είναι ασυνήθιστα ειρηνικό κι ευχάριστο, οι διαφορετικές αντιδράσεις του καθενός στην υπερβολική δόση που τους χορηγεί η Αλεξάνδρα θα ανατρέψει τα δεδομένα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved