Αυτό θα είναι το συμβόλαιο του μεγάλου νικητή του X-Factor
Media

Αυτό θα είναι το συμβόλαιο του μεγάλου νικητή του X-Factor

H Feelgood Records, ως η εκπρόσωπος δισκογραφική εταιρία της Sony Music Entertainment στην Ελλάδα, θα εντάξει στο δυναμικό της τον μεγάλο νικητή του 4ου ελληνικού Τhe Χ-Factor που θα προκύψει από τον τελικό του δημοφιλούς talent show την Παρασκευή 8 Ιούλιου.

Με περισσότερες από 50 χώρες προβολής και σχεδόν 150 νικητές, το παγκόσμιο φαινόμενο X Factor επέστρεψε στη χώρα μας μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑI. Το δημοφιλές talent show, που έκανε την εμφάνισή του στην Αγγλία το 2004, είναι δημιούργημα του διάσημου τηλεοπτικού και μουσικού παραγωγού, Simon Cowell, και έχει κερδίσει δεκάδες εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλον τον κόσμο.

Η παραγωγός εταιρία του Simon Cowell, Syco, και η Sony Music Entertainment συνεργάζονται στενά από το ξεκίνημα του X Factor, αφού οι νικητές έχουν το προνόμιο να υπογράφουν το πρώτο τους μουσικό συμβόλαιο με μία από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρίες του κόσμου. Στην Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια ο επίσημος εκπρόσωπος της Sony Music είναι η Feelgood Records.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved