Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στο «The 2night show»;
Media

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στο «The 2night show»;

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:15 στον ΑΝΤ1 με εκλεκτούς καλεσμένους.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης πιο αποκαλυπτικός από ποτέ, έρχεται καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου αυτή την Τετάρτη 08 Ιουνίου, στο «Τhe 2night Show». Μας ανοίγει την καρδιά του και μας λέει εάν θα προσκαλούσε ή όχι σε γεύμα τον Αλέξη Τσίπρα, εάν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό του «εκκεντρικού» και μας μιλάει για την καλοκαιρινή του περιοδεία.

Από την Αμερική στο «Τhe 2night Show» σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση υποδεχόμαστε τον ηθοποιό Άνθιμο Ανανιάδη, ο οποίος μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις του και τα όνειρά του για το επαγγελματικό του μέλλον.

Στη συνέχεια ο Γρηγόρης συναντάει την Σάσα Μπάστα. Η εκρηκτική τραγουδίστρια μας μιλάει για την προσωπική της ζωή αλλά και για τις θυσίες που έχει κάνει προκειμένου να διατηρήσει καλλίγραμμο το κορμί της.

Τέλος, ο σεφ Γιάννης Λουκάκος έρχεται στο πλατό της εκπομπής και μας αποκαλύπτει τα «μαγειρικά» του μυστικά και τις μελλοντικές του σκέψεις. Σε τι δοκιμασία τον βάζει ο Γρηγόρης; Θα καταφέρει ο Γιάννης Λουκάκος να βρει την αληθινή σεφ;

Την Πέμπτη 09 Ιουνίου, ο Γρηγόρης φιλοξενεί τον δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη. «Ψηφίζουμε αυτόν που μας δίνει τις λιγότερες υποσχέσεις» λέει ο δήμαρχος και μας μιλάει για την αγάπη που έχει για την πόλη του!

Η σοπράνο Κάτια Πάσχου, σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη μας μεταφέρει στον κόσμο της λυρικής σκηνής και μοιράζεται μαζί μας την αγάπη της για τη μουσική.

Η διάθεσή μας ανεβαίνει όταν ο Γιώργος Δασκουλίδης τραγουδάει στο «Τhe 2night Show» αγαπημένες επιτυχίες, παρέα με την κιθάρα του Δημήτρη Σταρόβα.

Με skype σύνδεση από το Μόντρεάλ του Καναδά η Μάρω Λύτρα μιλάει για τις αλλαγές που έχουν γίνει στη ζωή της, για τα λάθη που έκανε στο παρελθόν αλλά και για την ευτυχία που έχει βρει στον νέο της σύντροφο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved