«Ο βράχος» στον Alpha
Media

«Ο βράχος» στον Alpha

Ο Alpha θα προβάλει την περιπέτεια δράσης «Ο βράχος» με τον Σον Κόνερι και τον Νίκολας Κέιτζ να πρωταγωνιστούν σε μια ταινία που «χτύπησε» πολλά ρεκόρ εισιτηρίων, αλλά και αδρεναλίνης. 

Απογοητευμένος από την αδιαφορία της αμερικανικής κυβέρνησης να αποζημιώσει τις οικογένειες νεκρών στρατιωτών της ομάδας του, ο στρατηγός Φρανκ Χάμελ αποφασίζει να καταλάβει με τους άντρες του την υψίστης ασφαλείας φυλακή του Αλκατράζ. Κρατώντας ομήρους 83 τουρίστες, απειλεί να εξαπολύσει ένα ισχυρό βιολογικό όπλο στο Σαν Φρανσίσκο, αν η κυβέρνηση δεν ικανοποιήσει άμεσα τα αιτήματά του. Το Πεντάγωνο και το F.B.I. αναζητούν απεγνωσμένα λύση. Για να αντιμετωπίσουν, όμως, άμεσα την κατάσταση, δεν έχουν άλλη λύση, από το να ζητήσουν τελικά τη βοήθεια ενός πρώην κρατούμενου αυτών των φυλακών, ο οποίος υπήρξε ο μοναδικός έγκλειστος που κατάφερε ποτέ να αποδράσει από εκεί…

«Ο Βράχος», κλασικός πλέον στο είδος του, έχει χαρακτηριστεί από πολλούς κριτικούς και σκηνοθέτες ως «σινεμά στα καλύτερά του». Υπήρξε υποψήφια για Όσκαρ® Ήχου, μεταξύ πολλών άλλων διακρίσεων στο χώρο του κινηματογράφου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved