«Tron: Legacy»: Πρώτη τηλεοπτική προβολή στον Alpha
Media

«Tron: Legacy»: Πρώτη τηλεοπτική προβολή στον Alpha

Ποπ κορν, καναπές και αγαπημένες ταινίες! Ο Alpha φέρνει στο σαλόνι μας τη... μεγάλη οθόνη και μας χαρίζει στιγμές χαλάρωσης και έντονων συναισθημάτων.

Την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 21:00, ο Alpha θα προβάλει σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Tron: Legacy», μια ταινία η οποία ξεχώρισε ιδιαίτερα για τα οπτικά εφέ, τα κοστούμια και την καλλιτεχνική της παραγωγή.

Ο νεαρός Σαμ Φλιν αναζητά απεγνωσμένα εδώ και χρόνια να βρει μια άκρη σχετικά με τη μυστηριώδη εξαφάνιση του πατέρα του, Κέβιν Φλιν, που πριν χαθεί, υπήρξε ένας από τους πιο γνωστούς δημιουργούς ψηφιακών παιχνιδιών. Οι ελπίδες του Σαμ αναπτερώνονται, όταν κάποια στιγμή λαμβάνει ένα περίεργο σήμα από το εγκαταλελειμμένο εργαστήριο του πατέρα του. Αμέσως αντιλαμβάνεται ότι κάτι τέτοιο μόνο αυτός θα μπορούσε να το έχει στείλει και σύντομα θα δει τον εαυτό του να μεταφέρεται στον ψηφιακό κόσμο, στον οποίο έχει παγιδευτεί τελικά ο πατέρας του εδώ και είκοσι χρόνια. Οι δύο τους θα ξεκινήσουν ένα περιπετειώδες ταξίδι επιστροφής με τη βοήθεια της πολυμήχανης Κόρα, προσπαθώντας να διαβούν το δαιδαλώδες ψηφιακό σύμπαν, που είχε δημιουργήσει ο Κέβιν, προτού παγιδευτεί μέσα σε αυτό. Σύντομα όμως θα διαπιστώσουν ότι μέσα εκεί έχουν εισχωρήσει ανεξέλεγκτα πρόσωπα και καταστάσεις...

Η ταινία που είχε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία υπήρξε υποψήφια για πλήθος κινηματογραφικών βραβείων, μεταξύ άλλων για Όσκαρ® στις τεχνικές κατηγορίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved