Δίδυμα Φεγγάρια: Η Ελισάβετ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας
Media

Δίδυμα Φεγγάρια: Η Ελισάβετ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Η Ελισάβετ μαθαίνει πως ο Δημήτρης παντρεύεται την Σίλα και αποφασίζει να αυτοκτονήσει. Ο Παύλος δεν υποκύπτει στον εκβιασμό του Στέργιου. Η Αλίκη εκπλήσσεται που ο μοναχός Αμβρόσιος της προτείνει να ζήσει τη ζωή της με τον Παύλο. Οι δίδυμες έρχονται ακόμα μια φορά η μια απέναντι στην άλλη...

Η Ελισάβετ μαθαίνει όλη την αλήθεια από τον Αμβρόσιο και αμέσως βρίσκει τον πατέρα που δεν είχε ποτέ. Ο Αντώνης αντιστέκεται στον Στέργιο και οι δυο τους τα σπάνε για τα καλά. Στο μεταξύ, ο Παύλος κάνει μια καινούργια ιδιόχειρη διαθήκη και συμπεριλαμβάνει ένα νέο πρόσωπο. Ο Φίλιππος αγανακτά με τη στάση της Αγάπης και έτσι πάει απ' το σπίτι της, την αρπάζει απ' το χέρι και της εξηγεί πώς έχουν τα. πράγματα. Ένα μυστήριο τηλεφώνημα δέχεται η Κατερίνα, που την κάνει να αγχώνεται για το μέλλον. Έξαλλος γίνεται ο Φίλιππος και διώχνει τον Αντώνη από την εταιρία και από τη ζωή του, καθώς μαθαίνει ότι ήταν υποχείριο του Στέργιου!

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Ο Παύλος παρεμβαίνει και αποφασίζει να επισπεύσει το διαζύγιο της Αγάπης με τον Στέργιο. Η Αλίκη πλησιάζει το μοναχό Αμβρόσιο και του ανακοινώνει κάτι που τον αφήνει άναυδο! Ο μοναχός Αμβρόσιος υποδεικνύει στην Αλίκη την αποστολή της. Την ίδια στιγμή, ο Στέργιος ζητάει μεγάλα ανταλλάγματα από τον Παύλο, για να δώσει το διαζύγιο στην Αγάπη. Παράλληλα, ο Αντώνης ψάχνει για δουλειά μετά τη σύγκρουση του με τον Φίλιππο, που έχει προκαλέσει αναστάτωση κι ανησυχία σε όσους είναι δίπλα τους. Συγχρόνως η Ελισάβετ παίρνει άλλη μια απόρριψη από - την Αγάπη, γεγονός που γεννάει μέσα της το αίσθημα της εκδίκησης. Η Εύα ομολογεί στον Στέργιο τον ερωτά της γι' αυτόν, τη στιγμή που ο Δημήτρης και η Σίλα κάνουν νύξη για γάμο. Παράλληλα, ο Μπρούνο, που προσπαθεί να ξεπεράσει την Ελισάβετ, αποφασίζει να βγει με μια κοπέλα. Την ίδια στιγμή, ο Παύλος έρχεται αντιμέτωπος με το μικρό Νικόλα. Η Αλίκη εκπλήσσεται που ο μοναχός Αμβρόσιος της προτείνει να ζήσει τη ζωή της με τον Παύλο και του εξομολογείται τις αντιρρήσεις της. Κι ενώ η Λίτσα βρίσκει τρόπο να προσεγγίσει τον Παύλο και να του φάει χρήματα, ο Δημήτρης κάνει πρόταση γάμου στη Σίλα κι αυτή δέχεται. Η Αγάπη πείθει τον Φίλιππο να ξαναφτιάξει τη σχέση του με τον Αντώνη και να τον συγχωρέσει. Την ίδια στιγμή όμως, η ίδια δεν φαίνεται διατεθειμένη να συγχωρέσει ούτε την αδελφή της ούτε τη μητέρα της. Η Ελισάβετ καταρρακωμένη αναζητά καταφύγιο στο μοναστήρι και στο μοναχό Αμβρόσιο. Ο Αμβρόσιος καταλαβαίνει ότι έφτασε η ώρα οι δύο αδελφές να συναντηθούν και ζητάει απ' τον Παύλο να το κανονίσει. Οι δίδυμες έρχονται ακόμα μια φορά η μια απέναντι στην άλλη κι η λύση είναι έτοιμη να δοθεί.

Ή αντίδραση-της Αγάπης, μόλις βλέπει μπροστά της την Ελισάβετ, δημιουργεί μεγάλες εντάσεις: Η Ελισάβετ εμπιστεύεται το μωρό της στα χέρια της Λίτσας, η οποία αποφασίζει να το πάει επίσκεψη στο σπίτι του Παύλου! Ο Παύλος αναγκάζει την Αγάπη να τον μεταβιβάσει πίσω την περιουσία του, χωρίς να της πει το λόγο;-γεγονός που την κάνει να νιώθει μεγάλη ανασφάλεια. Ο Στέργιος αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα Καν εκβιάζει χωρίς κανέναν φραγμό, τον Παύλο. Στο μεταξύ, η Λίτσα γίνεται έξαλλη που ο Δημήτρης έδωσε το δαχτυλίδι της στη Σίλα και το ζητάει πίσω με το δικό της τρόπο. Η Ελισάβετ μαθαίνει πως ο Δημήτρης παντρεύεται τη Σίλα και αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή της. Η Αλίκη αγανακτεί με τη στάση της Αγάπης και της κάνει μια αιφνιδιαστική επίσκεψη.

ΣΤΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Η Ελισάβετ χάνει τις αισθήσεις και την πηγαίνουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο Παύλος βάζει επιτέλους τον Στέργιο στη θέση του, "όσον αφορά τον εκβιασμό που του έκανε και ειδικότερα για το θέμα του διαζυγίου με την Αγάπη. Στο μεταξύ, ο Νικόλας μιλάει στον Φίλιππο για πρώτη φορά μετά από χρόνια και του δίνει τεράστια χαρά! Μια δική του εκπομπή στην τηλεόραση σκέφτεται να ξεκινήσει ο Αντώνης, με τη βοήθεια του Φίλιππου. Ο Δημήτρης πηγαίνει στο σπίτι της Αλίκης για να μάθει πώς είναι η υγεία της Ελισάβετ, πετυχαίνει όμως εκεί τον Μπρούνο! Ο Παύλος μιλάει στον Αμβρόσιο για τον εκβιασμό που του έκανε ο Στέργιος και τα δυο αδέρφια αποφασίζουν να τον αντιμετωπίσουν μαζί. Ο Αμβρόσιος επιμένει να πάρει την ευθύνη για όλη τη σκευωρία που έστησε τότε ο Παύλος, δηλώνοντας τον νεκρό. Ο Απόστολος, από την άλλη, πιέζει τον Παύλο να υποκύψει είτε στον εκβιασμό του Στέργιου είτε στις πιέσεις του Αμβρόσιου, για να σώσει τον εαυτό του, που ήταν συνεργός.

Πηγή:7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved