Γιάννης Μπέζος: «Η εκπομπή δεν είναι γυρισμένη σε πλατό»
Media

Γιάννης Μπέζος: «Η εκπομπή δεν είναι γυρισμένη σε πλατό»

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε για την εκπομπή «Μιλώντας για το θέατρο» που θα παρουσιάζει στην ΕΡΤ.

Τι πρόκειται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο νέο σας τηλεοπτικό εγχείρημα, την πολιτιστική εκπομπή «Μιλώντας για το θέατρο»;

Είναι μια εκπομπή αμιγώς για το θέατρο, σε κάθε επεισόδιο της οποίας φιλοξενούνται δύο παραστάσεις. Συγκεκριμένα, κάνω τις παρουσιάσεις, ενώ υπάρχουν συνεντεύξεις των συντελεστών: των συγγραφέων, αν είναι Έλληνες και είναι εν ζωή, του σκηνοθέτη και, πρωτίστως; των πρωταγωνιστών. Ακόμα, γίνεται σχολιασμός και παραστασιογραφία, δηλαδή πότε έχουν «ξανανέβει» τα έργα αυτά, με ποιον τρόπο. Αυτή την περίοδο, σι περισσότερες βρίσκονται στη διαδικασία των δοκιμών και επισκεπτόμαστε τους χώρους όπου γίνονται οι πρόβες. Γενικώς, η εκπομπή δεν είναι γυρισμένη σε πλατό.

Πώς προέκυψε η συνεργασία με την ΕΡΤ2;

Πρόκειται για μεγάλο εγχείρημα, που είχε προταθεί προτού κλείσει η ΕΡΤ. Τότε ήταν ατό στάδιο των συζητήσεων, μεσολάβησαν όμως τα γεγονότα αυτά. Μετά υπήρξαν κάποιες αναταραχές με το νέο καθεστώς και δεν μπορούσε να γίνει. Τώρα το προχωρήσαμε κανονικά. Απλώς ο χρόνος μεσολάβησε, δεν υπήρχε κάτι άλλο περίεργο και παρασκηνιακό.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved