Τάνια Μπρεάζου για X factor: «Δεν περίμενα να φτάσω μέχρι εδώ»
Media

Τάνια Μπρεάζου για X factor: «Δεν περίμενα να φτάσω μέχρι εδώ»

Η Τάνια Μπρεάζου είναι στην ομάδα της Τάμτα στο X -Factor.

Η νεαρή κοπέλα μίλησε στο 7μέρεςtv για την συμμετοχή της στο talent show.

«Όλα ξεκίνησαν από μία συμμετοχή και δεν περίμενα να φτάσω μέχρι εδώ. Είχα πάντα πίστη στον εαυτό μου αλλά υπάρχουν πάντα άτομα καλύτερα από εμάς. Παίζει ρόλο και το να είσαι τυχερός κάποιες φορές, αλλά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη που έχω φτάσει μέχρι εδώ. Έχουμε δεθεί με τα παιδιά και περνάμε όμορφα. Κουραζόμαστε, όμως, είναι μια ευχάριστη κούραση και είναι μια υπέροχη εμπειρία, που πιστεύω πως θα τη θυμόμαστε για όλη μας τη ζωή»

Η πιο ευχάριστη στιγμή;
«Ήταν στα chair challenge, που πιστεύω ότι ήταν και η πιο ψυχοφθόρα οντισιόν. Ήμασταν 10 κορίτσια και έπρεπε να μείνουμε 4. Ήταν δύσκολο και η Τάμτα δυσκολεύτηκε πολύ στο ν’ αποφαφίσει. Όταν άκουσα ότι πέρασα , πιστεύω ότι ήταν από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου. Το θυμάμαι ακόμη λες κι ήταν χθες»

Ποιο είναι το όνειρο σου;
«Θεωρώ πως το όνειρο μου ξεκινάει και πραγματοποιείται με σταθερά βήματα πάντα, γιατί πιστεύω όταν κάνεις κάτι απότομα, έτσι όπως ανέβηκες έτσι και θα πέσεις. Ελπίζω ότι μετά το διαγωνισμό, που είναι κάτι πολύ μεγάλο, θα υπάρξουν και προτάσεις ώστε να εκπληρωθεί όλο αυτό»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved