Ασημακοπούλου: «Επί χρόνια φλέρταρα με την ιδέα της παρουσίασης»
Media

Ασημακοπούλου: «Επί χρόνια φλέρταρα με την ιδέα της παρουσίασης»

Η ηθοποιός είχε δεχτεί και στο παρελθόν πρόταση για εκπομπή, αλλά δεν είχε δεχτεί, αφού αυτό που θα έκανε ήθελε να έχει σχέση με το παιδί.

«Μετά το σίριαλ "Κλεμμένα όνειρα" και την κρίση στη τηλεόραση ήρθε το τηλεφώνημα από τη Ναταλία. Δεν ήμουν έτοιμη, δεν το · είχα σκεφτεί Μου πρότεινε να κάνω κάτι διαφορετικό. Είχα και στο παρελθόν προτάσεις για τηλεόραση, όμως το δικό μου κίνητρο ήταν πάντα η ενότητα για το παιδί, καθώς θεωρούσα ότι αυτό μου ταιριάζει. Επίσης, επί χρόνια φλέρταρα με την ιδέα της παρουσίασης» είπε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε:
«Όταν τελικά είπα το "ναι" και βρέθηκα στο στούντιο του "Namaste",στην αρχή ήμουν φοβισμένη, μαζεμένη και διακριτική στον τρόπο που διατύπωνα τις σκέψεις μου. Με φόβιζε το σχολιαστικό κομμάτι, μην εκθέσω κάποιον, γιατί όλοι είναι λίγο πολύ φίλοι μου, είναι συνάδελφοι μου. Στην πορεία άρχισα να καταλαβαίνω τι μου γίνεται, να λύνομαι και να βελτιώνομαι κάθε μέρα. Από την άλλη, δεν μου αρέσει να μιλάω για διαζύγια, οικογένειες, παιδιά κλπ. Δεν Θέλα να κρίνω. Πιο δύσκολα, βέβαια, ήταν στην αρχή, λόγω απειρίας. Μπερδευόμουν, γιατί όταν παρουσίαζα ένα θέμα και παράλληλα μου μιλούσε ο αρχισυντάκτης στο ακουστικό έκανα σαρδάμ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved