Τέλος η Κορομηλά από το Epsilon. Αυτή είναι η ανακοίνωση του καναλιού
Media

Τέλος η Κορομηλά από το Epsilon. Αυτή είναι η ανακοίνωση του καναλιού

Τέλος η Ρούλα Κορομηλά από το Epsilon και επίσημα. Όπως σας ανέφερε σε αποκλειστικό ρεπορτάζ το gossip-tv.gr, η παρουσιάστρια και το κανάλι έδωσαν τέλος στην συνεργασία τους. 

Τελικά η αναμονή των εξελίξεων που αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ ήταν πιο γρήγορη από ότι περιμέναμε αφού το κανάλι απέστειλε σε χρόνο dt την επίσημη ανακοίνωση για την διακοπή της συνεργασίας τους.

Μια ανακοίνωση που μας μπέρδεψε καθώς πρώτη φορά βλέπουμε σε επίσημη ανακοίνωση διακοπής συνεργασίας να διαψεύδονται δημοσιεύματα που έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας και που λέγανε ουσιαστικά το ίδιο πράγμα.

«Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, την οποία ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία και της εύχεται ολόψυχα ότι καλύτερο για το μέλλον.

Δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και αφορούν τη λήξη συνεργασίας του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON TV με την κ. Ρούλα Κορομηλά είναι μυθεύματα και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved