«Σε 60 δευτερόλεπτα» στον Alpha
Media

«Σε 60 δευτερόλεπτα» στον Alpha

Ποπ κορν, καναπές και αγαπημένες ταινίες! Ο Alpha φέρνει στο σαλόνι μας τη... μεγάλη οθόνη και μας χαρίζει στιγμές χαλάρωσης και έντονων συναισθημάτων.

Την Κυριακή 26 Ιουνίου, στις 21:00, ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Σε 60 δευτερόλεπτα», μια περιπέτεια δράσης με τα γκάζια στο τέρμα.

Ο Ράνταλ Ρέινς, γνωστός και ως Μέμφις στον χώρο του υποκόσμου, αποφασίζει να αποσυρθεί από τα παράνομα κυκλώματα όπου ήταν μπλεγμένος έως τώρα. Σύντομα, όμως, αναγκάζεται να επιστρέψει στα πράγματα, για να βοηθήσει φορά τον αδελφό του, που βρίσκεται όμηρος στα χέρια μιας συμμορίας. Αν δεν προλάβει να κλέψει, μέσα σε μια νύχτα, 50 συλλεκτικά αυτοκίνητα για λογαριασμό της σπείρας διακίνησης κλεμμένων αυτοκινήτων που κρατά όμηρο τον αδελφό του, κινδυνεύει να μη τον δει ποτέ ξανά ζωντανό...

Με συμπρωταγωνιστές κάποια αυτοκίνητα – κοσμήματα, όπως Άστον Μάρτιν, Κάντιλακ Ελντοράντο, Σεβρολέτ Κοβέρτ, Πλίμουθ Παντέρα, Πόρσε, Τζάγκουαρ, Λαμποργκίνι, Φερράρι κ.α., η ταινία αποτελεί μια από τις πιο χορταστικές περιπέτειες, όχι μόνο για γερά νεύρα, αλλά και για... γερά γκάζια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved