Όλα τα σενάρια για το «Πρωινό»: Η επιθυμία αποχώρησης του Λιάγκα και η «σόλο» εκπομπή της Φαίης!
Media

Όλα τα σενάρια για το «Πρωινό»: Η επιθυμία αποχώρησης του Λιάγκα και η «σόλο» εκπομπή της Φαίης!

Μπορεί το «Πρωινό» για ακόμα μία χρονιά να ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία κρατώντας την πρωτιά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην πρωινή τηλεοπτική ζώνη, όμως είναι η πρώτη φορά που κανείς δεν γνωρίζει τίποτα για το μέλλον της εκπομπής. Αν και οι ιθύνοντες του καναλιού σύμφωνα με πληροφορίες πιστεύουν ότι «οµάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις», τώρα έρχονται προ εκπλήξεως καθώς σύμφωνα με τα όσα λέγονται και γράφονται, ο... βασικός παίκτης επιθυµεί να αποχωρήσει.

Σύµφωνα µε πληροφορίες της real, λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος έχει εκφράσει κατά καιρούς και στον αέρα της εκποµπής την κόπωσή του από το «Πρωινό», φέρεται να έχει ζητήσει από τη διοίκηση του ΑΝΤ1 να απεµπλακεί από το πρωινό και να αξιοποιηθεί σε κάτι άλλο του χρόνου. Παράλληλα, πηγές από την πλευρά του καναλιού αναφέρουν ότι είναι ίσως η πρώτη φορά που το αίτηµα του Γιώργου Λιάγκα να αποχωρήσει από την πρωινή ζώνη µπαίνει στο τραπέζι των συζητήσεων και εξετάζεται σοβαρά. Μια τέτοια µεγάλη απόφαση, όµως, θα µπορούσε να ληφθεί µόνο αν βρισκόταν ένα νέο µείγµα καθηκόντων για τον Γιώργο Λιάγκα, που θα αξιοποιούσε στο έπακρο -ίσως και καλύτερα απ’ ό,τι στο «Πρωινό»- τον παρουσιαστή, ο οποίος είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του σταθµού.
Αυτό θα µπορούσε να περιλαµβάνει την παρουσίαση κάποιου καθηµερινού τηλεπαιχνιδιού, αλλά και την πανηγυρική επιστροφή τού «The voice». Τηλεπαιχνίδι, για την ώρα, δεν έχει βρεθεί,σύμφωνα με τη real, όμως τα νέα για το µουσικό σόου είναι θετικά. Ο ΑΝΤ1 ξεκίνησε ήδη κύκλο επαφών µε την τουρκική εταιρεία παραγωγής Acun Media (έχει τα δικαιώµατα του ελληνικού «The voice») και φέρεται να είναι σε καλό δρόµο για να κλείσει συµφωνία επανόδου του σόου στη συχνότητά του. Ακόµα κι αν ο ΑΝΤ1 εξασφαλίσει άµεσα τα δικαιώµατα, το νωρίτερο που µπορεί να βγει το «The voice» στον αέρα είναι τον Μάρτιο του 2017.
Το αν ο Γιώργος Λιάγκας θα µείνει τελικά και την επόµενη σεζόν στο «Πρωινό» θα κριθεί από το αν θα βρεθεί άλλο δυνατό (κατά προτίµηση) καθηµερινό πρότζεκτ για τον παρουσιαστή. Σε περίπτωση που προχωρήσει αυτό το σενάριο, την πρωινή ζώνη θα αναλάβει η Φαίη Σκορδά, η οποία θα πλαισιωθεί από οµάδα συνεργατών, µε στόχο να διατηρήσει το προϊόν την ίδια επιτυχία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved