Πρόταση – «βόμβα» για το Πρωινό
Media

Πρόταση – «βόμβα» για το Πρωινό

Αν και κρατούν χαμηλούς τόνους, είναι ένα από το πιο αγαπημένα και πολυσυζητημένα τον τελευταίο καιρό που έβγαλαν στο φως την επί χρόνια φημολογούμενη σχέση τους.

Έτσι τώρα έπεσε η ιδέα σε τραπέζι υπευθύνων να τους ενώσουν και στην τηλεόραση. Ο λόγος για την Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη. Η πολύ καλή χημεία που έχουν μεταξύ τους και οι διαφορετικοί χαρακτήρες τους έκαναν υψηλούς παράγοντες του Mega τους θέλουν μαζί τηλεοπτικά μόλις οριστικοποιηθούν τα πράγματα στο κανάλι.

O σταθμός θέλοντας να κάνει κάτι διαφορετικό στην πρωινή του ζώνη για να «χτυπήσει» τον απέναντι ισχυρό στο πρωινό του ΑΝΤ1, φρόντισε να βολιδοσκοπήσει το δίδυμο Αθερίδη - Καρύδη.

Όμως οι δυο τους έχουν άλλα σχέδια, καθώς δεν θέλουν, σύμφωνα με πληροφορίες, να καθιερωθούν και ως τηλεοπτικό ζευγάρι, ενώ η Σμαράγδα έχει πρόβλημα και με το πρωινό ξύπνημα. Άλλωστε ήδη ξεκινούν μαζί την καινούργια τους ταινία, ενώ τον χειμώνα θα κάνουν και θέατρο.

Προς το παρόν, πάντως, η Σμαράγδα έγινε ξανθιά και αρχίζουν τα γυρίσματα για την ταινία τους ενώ τον Αύγουστο θα κάνουν τις διακοπές τους στην αγαπημένη τους Αίγινα.
Πηγή: Τηλεόραση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved