Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες του καλοκαιριού
Media

Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες του καλοκαιριού

Αυτό το καλοκαίρι έχει άρωμα... Λατινικής Αμερικής. Δημοφιλείς, καθημερινές σειρές έρχονται στους δέκτες μας και υπόσχονται να μας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον.

Πρεμιέρα κάνουν τη Δευτέρα, οι σειρές «Η Πρώτη Κυρία» και «Imperio» στον ΑΝΤ1, ενώ το Star εντάσσει στο πρόγραμμά του τον «Pablo Escobar».

Η «Πρώτη Κυρία» (Primera Dama) είναι μια κολομβιανή σαπουνόπερα η οποία είναι ριμέικ της ομώνυμης χιλιανής. Πρόκειται για την ιστορία της όμορφης Παλόμα, μιας νεαρής επαρχιώτισσας με υπέρμετρες φιλοδοξίες και απώτερο στόχο να γίνει η πρώτη κυρία της Κολομβίας. Στην προσπάθειά της όμως συναντά τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο ενός γοητευτικού σκηνοθέτη του θεάτρου, του Μαριάνo. Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν αν τελικά θα την εμποδίσει ο έρωτάς της για τον Μαριάνο από το να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και με ποιόν τρόπο θα κρύψει το παρελθόν της που έχει έρθει πίσω για να τη στοιχειώσει.

Η σειρά έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό, τόσο στη Λατινική Αμερική όσο και στις βαλκανικές χώρες ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής με το σενάριο προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του αμερικανικού κοινού.

Από τη Βραζιλία μας έρχεται το «Imperio» και θα προβάλλεται επίσης από τον ΑΝΤ1. Το σίριαλ βραβεύτηκε τον Νοέμβριο του 2015, ως «Καλύτερη τελενουβέλα» (Best telenovela) στα 43 Διεθνή βραβεία Εmmy και την παρακολουθούν 30 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά λεπτό.

Βασικός ήρωας ο Χοσέ Αλφρέντο. Ένας άνθρωπος ταπεινής καταγωγής, ο οποίος κατάφερε να κτίσει μια αυτοκρατορία. Η πορεία της ζωής του θα καθοριστεί όταν θα βρεθεί τυχαία σε μια μαύρη αγορά πολύτιμων λίθων και αυτό θα γίνει η αφορμή να ασχοληθεί με το εμπόριο διαμαντιών. Στην Ελβετία, συναντά τη Μαρία Μάρτα η οποία κατάγεται από μια παραδοσιακή αλλά πτωχευμένη οικογένεια της Βραζιλίας. Οι δυο τους ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα γάμο συμφερόντων. Είκοσι χρόνια αργότερα, ο Χοσέ Αλφρέντο γνωστός πλέον ως Λόρδος Αλφρέντο, καλείται να διαχειριστεί αφενός μια αλυσίδα κοσμηματοπωλείων και αφετέρου τις προσωπικές και οικογενειακές συγκρούσεις. Την ίδια στιγμή το σκοτεινό παρελθόν του έχει γυρίσει για να τον στοιχειώσει.

Στο Star θα κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά κολομβιανής παραγωγής «Pablo Escobar». Είναι γυρισμένη με κινηματογραφικό φακό ενώ βασίζεται σε δημοσιογραφική έρευνα και πραγματικές μαρτυρίες των ανθρώπων που βρέθηκαν με κάποιο τρόπο κοντά στον «βαρόνο της κοκαΐνης». Η σειρά αφηγείται την ιστορία του Πάμπλο Εσκομπάρ και πρόκειται ουσιαστικά για μια λεπτομερή ματιά στα γεγονότα, που μετέτρεψαν έναν κοινό άνθρωπο στον πιο διάσημο, πλουσιότερο, αδίστακτο βαρόνο ναρκωτικών όλων των εποχών. Ενας άντρας διψασμένος για εξουσία, χωρίς ενδοιασμούς και χωρίς οίκτο για κανέναν.

Μια σειρά ισπανικής παραγωγής 2011-2013 που η επιτυχία της ξεπέρασε γρήγορα τα σύνορα της Ισπανίας και προβλήθηκε σε ευρωπαϊκές χώρες αλλά και στην Αμερική, έρχεται τη Δευτέρα στον Alpha. Πρόκειται για τη δραματική-ρομαντική σειρά εποχής «Gran Hotel». Θεωρείται από πολλούς κριτικούς μία από τις καλύτερες ευρωπαϊκές τηλεοπτικές σειρές της τελευταίας δεκαετίας.

Τα γυρίσματα έγιναν σε πραγματικούς χώρους και τοποθεσίες, μεταξύ αυτών στο περίφημο Ανάκτορο Μαγκνταλένα της ισπανικής πόλης Σανταντέρ, για μια ιστορία έρωτα και μυστηρίου. Πρόκειται για την ιστορία του Χούλιο ο οποίος είναι αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια για τη μυστηριώδη εξαφάνιση της αδελφής του, και γι’ αυτό θα ενταχθεί στο προσωπικό του ξενοδοχείου, προσποιούμενος ότι έχει μόλις προσληφθεί. Βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του ο Χούλιο θα ξεσκεπάσει μυστικά και θα ανοίξει πόρτες που θα έπρεπε να μείνουν κλειστές.

Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved