Media

Τηλεοπτική βόμβα: Φεύγει ο Λιάγκας από το Πρωινό – Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του

Gossip-tv Team

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κλεοπάτρας Πατλάκη στην εκπομπή «Με το Καλημέρα», που παρουσιάζει η Χριστίνα Λαμπίρη στο Έψιλον, ο Γιώργος Λιάγκας φεύγει από το Πρωινό εάν βρεθεί το κατάλληλο project στον ΑΝΤ1 και αναμένεται να γίνει έως τέλη Ιουλίου!

Αν βρεθεί το κατάλληλο τηλεπαιχνίδι τότε, ο Γιώργος θα φύγει, και θα τον βλέπουμε κάποιες φορές μόνο και θα έχει τον έλεγχο της εκπομπής. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε: «Οι πιέσεις του Γιώργου Λιάγκα είναι τόσο έντονες που πλέον έχει προβληματιστεί και το κανάλι. Έτσι, στελέχη του ΑΝΤ1 μαζί με τον παρουσιαστή ψάχνουν να βρουν ένα καθημερινό project για τον Γιώργο. Ψάχνουν ένα τηλεπαιχνίδι. Ο όρος late night show που υπάρχει στο συμβόλαιό του θα καλυφθεί από το Rising Star. Τώρα πρέπει να καλυφθεί και ο όρος για μια καθημερινή εκπομπή. Όλα δείχνουν ότι θα είναι τηλεπαιχνίδι.
Ο Γιώργος θα κάνει κάποιες εμφανίσεις στο Πρωινό. Σίγουρα θα έχει τον έλεγχο και δεν θα αφήσει την Φαίη Σκορδά μόνη της. Αν βρεθεί το τηλεπαιχνίδι που θα έχει τα εχέγγυα της ποιότητας και της τηλεθέασης, ο Γιώργος Λιάγκας από τον Οκτώβρη δεν θα είναι στο Πρωινό».
Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του; Ο Νίκος Μουτσινάς τον οποίο θέλει και η Φαίη Σκορδά. Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες ο Νίκος είναι σε συζητήσεις και δεν έχει κλείσει για το Πρωινό... όσο για την αποχώρηση του Λιάγκα πρώτος το έγραψε πριν μερικές μέρες το nassos blog!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved