Παντελής Καναράκης: «Το Mega βρίσκεται στο σημείο μηδέν»
Media

Παντελής Καναράκης: «Το Mega βρίσκεται στο σημείο μηδέν»

Από το «Κάτω Παρτάλι», όπου υποδυόταν τη φοβερή και τρομερή μάγισσα Φρειδερίκη, μετακομίζει στον ΑΝΤ1 για τις ανάγκες της νέας σειράς του Λευτέρη Παπαπέτρου.

Ο λόγος για τον Παντελή Καναράκη.
Η παραγωγή αναμένεται στο κανάλι του Αμαρουσίου από τον Νοέμβριο και θα έχει πρωταγωνιστές τη Ζέτα Μακρυπούλια, τη Μαρία Καβογιάννη και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

«Το Mega βρίσκεται στο σημείο μηδέν. Έχω δουλέψει σε αυτό το κανάλι, δυο χρονιές με τη Ρούλα Κορομηλά στο "Μπράβο", στις παραγωγές "Δυο ξένοι", "Κανένας δεν λέει σ' αγαπώ" και "Επτά πεθερές", ως βασικός σεναριογράφος. Νιώθω συνδεδεμένος με αυτό και δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα το αφήσουν να βυθιστεί μαζί με τους εργαζομένους. Να σκεφτείτε ότι δεν έχω κινηθεί νομικά εναντίον του σταθμού. Έχω πληρωθεί από τον πρώτο κύκλο επεισοδίων, ενώ από τον δεύτερο μου χρωστάνε οκτώ επεισόδια. Εύχομαι στο παρά πέντε να βρεθεί μια λύση, για να ολοκληρωθεί η σειρά. Δεν μπορεί ένα σίριαλ με 60% στην τηλεθέαση, με διαφημιστικά διαλείμματα και τόση αγάπη από τους τηλεθεατές να μην κλείσει την αυλαία του. Μέσα σε δύσκολες εποχές χάρισε τόση χαρά στους Ελληνες και πρέπει να δικαιωθεί» αναφέρει σε καθημερινή εφημερίδα ο Παντελής Καναράκης.

Ο κωμικός ηθοποιός, ο οποίος ήδη έχει κλείσει με τον ΑΝΤ1, τόνισε ότι δεν ξέρει τίποτα για τον νέο ρόλο, που κόβει και ράβει πάνω του ο Λευτέρης Παπαπέτρου. Αλλά αυτό δεν τον ανησυχεί: «Του έχω τυφλή εμπιστοσύνη. Ο Λευτέρης είναι περιουσία για την ελληνική τηλεόραση. Ο σουρεαλισμός του μου ταιριάζει και δεν νιώθω καμιά ανησυχία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved