Media

Τα μάζεψε ο Βερύκιος για τον Μουτσινά μετά την επιστροφή στον Alpha

Gossip-tv Team

Τις προηγούμενες μέρες είδα τον Δήμο Βερύκιο να «πετά καρφιά» στον Νίκο Μουτσινά και εκείνος με τη σειρά του να του απαντά καταλλήλως!

Μετά την ξαφνική μεταγραφή του Νίκου στον Alpha ο δημοσιογράφος τα μάζεψε:

«Πάντα ένας οργανισμός πρέπει να είναι και μεγαλόψυχος και να δίνει χώρο στην μεταμέλεια. Άλλωστε, εγώ προσωπικά, είμαι του δόγματος «τόπος στα νιάτα», αλλά όχι και του «τα άλογα τα σκοτώνουν πριν γεράσουν»... το ζητούμενο είναι ο καθένας μας να καταλαβαίνει το ειδικό βάρος που έχει κάθε φορά. Να ξέρει πότε θα αποσύρεται και πότε θα ανεβαίνει στη σκηνή».
Και κατέληξε: «η δική μου δημόσια παρέμβαση επί του θέματος έγινε σε μια στιγμή που γνώριζα ότι είχαν βαλτώσει οι πολύμηνες διαπραγματεύσεις. Νομίζω ότι, τελικώς, αυτές οι διαπραγματεύσεις στέφθηκαν με επιτυχία και συνετέλεσε και η δική μου ώθηση! Γι’ αυτή την επιτυχία της συμφωνίας, νομίζω πρέπει να χαιρόμαστε όλοι εμείς της οικογένειας του Alpha και, κυρίως, οι επιθετικοί της ομάδας, που είναι πιστοί στη φανέλα και όχι παραδόπιστοι στο χρήμα. Γιατί, η περίπτωση αυτή για την οποία μιλάμε ( Νίκος Μουτσινάς) δείχνει ότι στη ζωή το χρήμα δεν είναι το παν!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved