«Δίδυμα Φεγγάρια»: Οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων
Media

«Δίδυμα Φεγγάρια»: Οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων

Πολλές οι εξελίξεις της σειράς «Δίδυμα Φεγγάρια».

Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Αλίκη προσπάθησε να συνα­ντήσει τον Παύλο, θέλοντας να του ανακοινώσει πως, αν και πέρασαν 27 χρόνια από την ημέρα της γνωριμίας τους στα χωράφια, πλέον είναι έτοιμη να ζήσει μαζί του το υπόλοιπο της ζωής της. Κάθε φορά, όμως, η μοίρα φαίνεται να «έπαιζε» με τις ζω­ές τους και την τελευταία στιγμή κάτι συνέβαινε, με αποτέλεσμα οι δυο τους να μην καταφέρουν να συναντηθούν. Όπως θα παρακο­λουθήσουμε στην πορεία, σύμφωνα πάντα με το σενάριο της Βά­νας Δημητρίου, αυτή τη φορά. η Αλίκη ξεπερνά τον εαυτό της και ανακοινώνει για ακόμα μια φορά την απόφαση της στην Ελισάβετ, η οποία δεν είναι άλλη από το να σμίξει με τον Παύλο, Προς μεγάλη της έκπληξη, η κοπέλα δηλώνει πως είναι σύμφωνη και θα στηρί­ξει την επιλογή της.

ΕΛΙΣΑΒΕΤ: «Από μένα είναι εντάξει! θέλω να είσαι εσύ ευτυχισμένη!».

ΑΛΙΚΗ: «Δεν θα μου τ'αλλάξεις αύριο, δηλαδή;». ΕΛΙΣΑΒΕΤ: «Όχι, μαμά. Έχεις τον λόγο μου». Αμέσως μετά η γυναίκα βρίσκει το θάρρος και τηλεφωνεί στον Παύλο.

ΑΛΙΚΗ: «Παύλο, κάποτε μου είχες πει ότι δεν είναι αργά για εμάς. Ισχύει ακόμη·,».

ΠΑΥΛΟΣ: «Ναι, Αλίκη. Πάντα». ΑΛΙΚ; «θέλω να σε δω σήμερα». ΠΑΥΛΟΣ: «θα σε περιμένω».

Η γραμμή κλείνει και ο άντρας δεν μπορεί να πιοτέψει πως σε λίγες ώρες η Αλίκη θο έρθεΓυτο σπίτι να τον συναντήσει. Ο ίδιος δίχως να αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν ζητά από την Αρετή, την. κόρη του και τον Βαγγέλη να λείψουν για δύο ημέρες, με τη δικαιολογίες ηώς θα έρθουν κάποιοι συνάδελφο! του από το Λονδίνο και πρέ­πει να τους φιλοξενήσει. Την ίδια στιγμή, η Αλίκη πηγαίνει στο κομ­μωτήριο, ώστε να της περιποιηθεί τα μαλλιά η Ελισάβετ. Η τελευ­ταία, μάλιστα, είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για την απόφαση της μη-τέραςτης. Οι ώρες περνούν και το βράδυ η Αλίκη φτάνει στο σπίτι του Παύλου. Οι δυο τους συναντιούνται στην αυλή. ΑΛΙΚΗ: «Είχα προετοιμαστεί, αλλά δεν ξέρω τι να πω...». ΠΑΥΛΟΣ: «Να μην πεις τίποτα. Μόνο μία λέξη. Ήρθες για να μεί­νεις στη ζωή μου;». ΑΛΙΚΗ: «Ναι!».

Οι δυο τους αγκαλιάζονται σφιχτά. Ωστόσο, την τρυφερή αυτή στιγ­μή διακόπτει ξαφνικά η Αγάπη, π οποία φτάνει εκεί, καθώς είχε ξε­χάσει το κινητό της στο σπίτι. Η κοπέλα σοκάρεται όταν βλέπει τον πατέρα της μαζί με τη γυναίκα που την έφερε στον κόσμο. ΑΓΑΠΗ: «Καλά το είχα καταλάβει. Είχες πει ψέματα, αλλά τώρα πρέπει να διαλέξεις:Ή εμένα ή αυτήν!». ΠΑΥΛΟΣ: «Τι 'ναι αυτά που λες; Αγάπη, εγώ σε άρπαξα από τη μη­τέρα σου. Η Αλίκη δεν φταίει σε τίποτα. Και εν πάση περιπτώσει, δεν σηκώνω εκβιασμούς!».

ΑΓΑΠΗ; «Δεν κάνω πίσω, μπαμπά. Ή τη διώχνεις ή θα φύγω εγώ!».

ΠΑΥΛΟΣ: «Ωραία, λοιπόν. Φύγε εσύ! Τώρα!». Η Αλίκη τους κοιτάζει σαστισμένη, ενώ η Αγάπη, μόλις ακούει την απόφαση του Παύλου, βουρκώνει...

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved