Media

X-Factor: Stereo Soul: Θα παραμείνουμε γκρουπ και θα δουλέψουμε σκληρά

Gossip-tv Team

Την τρίτη θέση στον τελικό του X-Factor πήρε το γκρουπ του Θοδωρή Μαραντίνη, οι Stereo Soul

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς όταν βλέπει από κοντά τον Παναγιώτη και τον Bradley, που είναι τα δύο μέλη των Stereo Soul είναι το ύψος τους. Δυο πανύψηλα παιδιά με εκπληκτικές φωνές και τεράστια χαμόγελα.

Και οι δύο πραγματικά απόλαυσαν όλο αυτό που έζησαν. "Είμασταν δύο άνθρωποι που μεμονωμένα οκ καλές φωνές είμασταν αλλά δεν είχαμε κάτι που ξεχωρίζει, ούτε είχαμε ακούσει ιδιαίτερα καλά λόγια" μας είπε ο Παναγιώτης με το που ξεκινήσαμε τη συνέντευξή μας. "Και δες αυτό που δημιουργήθηκε εδώ μέσα. Απίστευτο".

Δίπλα ο γλυκύτατος Bradley εκπαιδεύει συνεχώς το συντακτικό του. Καταλαβαίνει πολύ καλά τα ελληνικά πια και θα δουλέψει σκληρά για να τα βελτιώσει ακόμα περισσότερο αφού και οι δύο είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν γκρουπ και να κάνουν την προσπάθειά τους στην Ελλάδα. "Ο Bradley είναι πιο Έλληνας από εμένα" λέει ο Παναγιώτης γελώντας. "Τι σημασία έχει η γλώσσα; Η μουσική και η ερμηνεία αγγίζει τις ψυχές" συμπληρώνει ο Bradley.

Δεν τσακώνονται ποτέ; Και τι θεωρούν πλεονέκτημα και μειονέκτημα ο ένας του άλλου; Αυτά και άλλα πολλά στην συνέντευξη που ακολουθεί αποκλειστικά στο Gossip-tv.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved