Media

Ξέσπασε ο Κρατερός Κατσούλης κατά του Δήμου Βερύκιου: «Αγγίζει τα όρια της αγένειας…»

Gossip-tv Team

Ο Κρατερός Κατσούλης με αφορμή τη συνέντευξη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο People, μέσα από την εκπομπή «Στα καλά καθούμενα», ξέσπασε κατά του Δήμου Βερύκιου!

Ο Κρατερός είπε μεταξύ άλλων: «Είναι ένας άνθρωπος που σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζει τα όρια της αγένειας. Είδα ένα στιγμιότυπο, στο οποίο δεν καταλάβαινα αν έβλεπα καλά και αν άκουγα καλά. Αποκάλεσε τον πρώτο πολίτη της χώρας, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με ένα υποκοριστικό. Αποκάλεσε τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο με ένα υποκοριστικό που εγώ δεν μπορώ να το επαναλάβω. Είναι παράβαση, απαγορεύεται να προσφωνούμε κάποιους ανθρώπους που έχουν ένα αξίωμα. Είπα εκείνη την ώρα “γιατί;”. Δεν είναι ωραίο παράδειγμα».
Και πρόσθεσε λίγο αργότερα: «Το να μη μιλάς σωστά και να είσαι αγενής δεν μπορεί να είναι ποτέ δικαιολογία για να κάνεις νούμερα. Νούμερα δεν κάνουμε γι’ αυτό τον λόγο. Νούμερα κάνουν γιατί μιλάνε και αναλύουν την επικαιρότητα, γιατί υπάρχουν απόψεις και γιατί μπορεί να είναι αιχμηρός. Αυτό, σύμφωνοι. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με έλλειψη τρόπου και αγένεια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved