Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Πατάω πιο γερά στα πόδια μου»
Media

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Πατάω πιο γερά στα πόδια μου»

Παρότι το ρίσκο δεν είναι στα φόρτε της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή διανύει μια άκρως επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. Η εκπομπή Happy Day, που σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, ολοκλήρωσε τη δεύτερη σεζόν και πάει ολοταχώς για την τρίτη, καθώς από το Σεπτέμβριο η παρουσιάστρια μαζί με την παρέα της επιστρέφουν στους τηλεοπτικούς δέκτες.

«Η επιτυχία της εκπομπής με έχει κάνει να πατάω πιο γερά στα πόδια μου. Θεωρώ πως η διοίκηση του καναλιού πίστεψε στη συγκεκριμένη εκπομπή και τη στήριξε με αξιόλογο δυναμικό, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Από εκεί και πέρα, ο καθένας από εμάς βγάζει τον καλύτερο του εαυτό. Έχουμε μια πολύ όμορφη ομάδα και θεωρώ πως είμαστε μια τηλεοπτική παρέα Δεν έχω το ψώνιο και την ανασφάλεια να αποδείξω πως η επιτυχία οφείλεται σε μένα».

Η μετέπειτα πορεία και η επιτυχία ήταν και ένα προσωπικό στοίχημα, μια μορφή δικαίωσης.

«Όταν έγινε η διακοπή της συνεργασίας μου με τον ΑΝΤΙ, στενοχωρήθηκα και θεώρησα πως ήταν μια άδικη απόφαση. Όσο περνάει όμως ο καιρός, αντιλαμβάνεσαι και την άλλη πλευρά. Ο σταθμός πήρε μια απόφαση. Τα κανάλια είναι επιχειρήσεις και δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί. Αυτό που διδάχτηκα είναι πως μια δύσκολη κατάσταση έρχεται στη ζωή μας για να μας βοηθήσει να πάμε παραπέρα, να γευτούμε και να βιώσουμε κάτι καλύτερο. Δεν έχουμε πάντα την υπομονή να το αντιληφθούμε και πολλές φορές κολλάμε σε μια κατάσταση που ενδεχομένως να μην είναι η ιδανική για μας. Αν δεν είχε γίνει αυτό, μπορεί να ήμουν ακόμα στον ΑΝΤ1 ως μέλος μιας εκπομπής και να μην είχα την εξέλιξη αυτή με τον Alpha», λέει στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved