Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Ήταν μία ωραία σεζόν με τον Μουτσινά και την Μπεκατώρου»
Media

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Ήταν μία ωραία σεζόν με τον Μουτσινά και την Μπεκατώρου»

Για τις εντυπώσεις του από την τηλεοπτική σεζόν που μόλις τελείωσε, στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά και της Μαρία Μπεκατώρου κάθε σαββατοκύριακο στο Πρωινό Σου-Κου, μιλάει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Αυλαία τηλεοπτικής σεζόν. Πώς ήταν για εσένα;

Δόξα τω Θεώ πήγε πολύ καλά! Περάσαμε ωραία και η εκπομπή ήταν πρώτη. Με στεναχωρεί που η σύνθεση δεν θα συνεχιστεί, όπως δείχνουν τα πράγματα, γιατί ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε ότι του χρόνου δεν θα είναι στο «Σου-Κου». Γενικά ήταν μια ωραία σεζόν, πολύ κουραστική για εμένα προσωπικά, γιατί είχα και το ραδιόφωνο και τη δισκογραφική μου εταιρεία Spin Records, αλλά ήταν γεμάτη και αρκετά δημιουργική.

Τι θα σου λείψει από τον Νίκο Μουτσινά;

Ο Νίκος είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα. Είναι ανεμοστρόβιλος. Έχει ένα χιούμορ και ένα ιδιαίτερο κέφι, μια ιδιοσυγκρασία πολύ αλέγκρα, η οποία σε παρασύρει θέλεις - δεν θέλεις. Ο Νίκος έφερε τη σπιρτάδα, το κάτι παραπάνω που έλειπε από την εκπομπή, αυτό δηλαδή που μια προσωπικότητα τηλεοπτική είτε το ’χει, είτε δεν το ’χει. Ο Νίκος το ’χει αυτό, είναι ηθοποιός, ξέρει τον τηλεοπτικό χρόνο, έχει την ατάκα. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ αυτό. Εκεί κάπως μπλέχτηκε το χιούμορ που έχουμε και μου άρεσε αυτό, αν και στην αρχή πίστευα ότι δεν θα ταιριάζαμε καθόλου. Αποδείχτηκε το αντίθετο.

Με τη Μαρία Μπεκατώρου είστε φίλοι. Πήγαν τα πράγματα εξίσου καλά και στη δουλειά;

Είναι πολύ καλά, ναι! Έχουμε βρει τους κώδικές μας. Όταν υπάρχει και ένα φιλικό background, συνήθως διευκολύνει τη δουλειά, φτάνει να ξέρεις και τα όρια. Όλη η σεζόν κύλησε απροβλημάτιστα. Οι εντάσεις ήταν οι λιγότερες που έχω ζήσει σε εργασιακό περιβάλλον και είχαν να κάνουν μόνο με ατυχίες ή λάθη που γίνονται καθημερινά.

Αναμένεται καυτό καλοκαίρι για τα κανάλια. Σε ανησυχεί αυτό;

Δεν το συζητώ! Και με ανησυχεί πάρα πολύ γιατί βλέπω ότι δεν υπάρχει καμία εξασφάλιση. Ξέρουμε ότι κάποια media μπορεί να μην υπάρχουν σε λίγο καιρό. Κανείς δεν έχει την πολυτέλεια να κάθεται. Είναι η δουλειά που θέλω να κάνω και μου αρέσει. Έχω φιλοδοξίες και θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα...

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved