Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δούλεψα σαν το σκυλί το μαύρο...»
Media

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δούλεψα σαν το σκυλί το μαύρο...»

Για τα μελλοντικά του επαγγελματικά σχέδια αλλά και για το... μήλο που έπεσε κάτω από τη μηλιά, αναφερόμενος βέβαια στον γνωστό δημοσιογράφο πατέρα του Δημήτρη Κωνσταντάρα μιλάει ο γιος του Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Τι άλλα πράγματα θέλεις να κάνεις;

Έχω σκεφτεί κάποια πράγματα που δεν έχουν να κάνουν μόνο με την τηλεόραση, αλλά και με το ίντερνετ. Ευτυχώς η διέξοδος του διαδικτύου είναι πολύ καλή. Μπορεί να προσφέρει μεγάλο κοινό, έσοδα και οτιδήποτε. Αρχικά αυτό που κάνω, μου αρέσει, το έχω ζήσει πολλά χρόνια το έργο, από παιδάκι, από τον πατέρα μου. 20 χρόνια συμπληρώνω φέτος, ξέρω τους ανθρώπους της τηλεόρασης και νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω αρκετά πράγματα χωρίς να βιάζομαι, με προσεχτικά πάντα βήματα.

Ο πατέρας σου χάρηκε όταν του είπες ότι θέλεις να ακολουθήσεις αυτόν τον δρόμο;

Στον πατέρα μου δεν έχω βάλει το μαχαίρι στον λαιμό. Ήταν αυτός που με έβαλε σε εφημερίδα και μου είπε: «Δες αν σου αρέσει». Ήμουν 17 ετών ακόμη και, όταν είδε ότι μου αρέσει και ότι το ψιλοέχω, ήταν πολύ αυστηρός κριτής μαζί μου και μου είπε ότι, αν θέλεις να το ακολουθήσεις, πρόσεξε πολλά πράγματα. Ξέρω ότι έχει στενοχωρηθεί με τις στενοχώριες μου, έχει χαρεί με τις χαρές μου. Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει και έχουμε μάθει να ζούμε με την αβεβαιότητα στην οικογένειά μου!

Παππούς, μπαμπάς μπροστά στα φώτα. Αυτό σου άνοιξε πόρτες ή σε δυσκόλεψε;

Φυσικά μου άνοιξε πόρτες, αλλά μου στοίχισε κιόλας, γιατί ένας αναγνωρίσιμος άνθρωπος έχει και φίλους και εχθρούς. Το πρώτο βήμα δεν ήταν δύσκολο, μου το προσέφερε απλόχερα. Δούλεψα σαν το σκυλί το μαύρο, για να φτάσω να πω ότι είμαι δημοσιογράφος πέρασαν χρόνια πολλά. Δούλεψα σε πολλές δουλειές, έχασα δουλειές εξαιτίας του πατέρα μου, έχω απολυθεί από δουλειά, όπως και έχω προσληφθεί σε δουλειά. Έχουν συμβεί και τα δύο.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved