Kaan Urgancioglu: «Είναι δύσκολη δουλειά…»
Media

Kaan Urgancioglu: «Είναι δύσκολη δουλειά…»

Ο Kaan Urgancioglu δεν γνώριζε καν ότι το Kara Sevda μεταδίδεται και στη χώρα μας. 

Ρωτάει αν το βλέπουμε μεταγλωττισμένο ή με υπότιτλους και παίρνει την απάντηση ότι όλες τις τουρκικές σειρές τις βλέπουμε με ελληνικούς υπότιτλους. Το «Kara Sevda» είναι η τρίτη τηλεοπτική δουλειά του. Ξεκίνησε το 2002 στο Karaoglan και συνέχισε με το «Tutsak» το 2007.

Πώς είναι να πρωταγωνιστείς σε μια τηλεοπτική τουρκική σειρά, πώς είναι οι συνθήκες και πόσο δύσκολα είναι τα γυρίσματα; «Είναι δύσκολη δουλειά» εξηγεί στην Freddo. «Οι παραγωγές είναι μεγάλες και πολύ απαιτητικές, τα γυρίσματα είναι καθημερινά και χρονοβόρα, οι ρυθμοί πιεστικοί. Είναι πολύ σκληρή δουλειά κι απαιτεί να της αφιερώνεις όλο τον χρόνο σου».

Γι' αυτό και για το προσεχές χρονικό διάστημα δεν σχεδιάζει κάτι άλλο πέρα από τον δεύτερο κύκλο του «Kara Sevda», αν και παραδέχεται ότι στο μέλλον θα ήθελε να ασχοληθεί και με τη σκηνοθεσία.

Τι βλέπει ο ίδιος στην τηλεόραση, αν είναι φαν ξένων σειρών όπως το «Game of thrones». «Είδα τους δύο ή τους τρεις πρώτους κύκλους» λέει «αλλά μετά το άφησα. Δεν μου αρέσει που τραβάει τόσο πολύ. Θα περιμένω να τελειώσει να το δω ολόκληρο...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved