Μεταγραφή έκπληξη: Από το Mega στον… ΑΝΤ1!
Media

Μεταγραφή έκπληξη: Από το Mega στον… ΑΝΤ1!

Άφησε το Mega και πήγε στον… ΑΝΤ1. Αυτή είναι μια μεταγραφή που θα συζητηθεί για πολλούς και διάφορους λόγους. 

Οι συζητήσεις με τον Δημήτρη Αρβανίτη έχουν αρχίσει εδώ και λίγο καιρό, μιας και τα στελέχη του ΑΝΤ1 έδειξαν ενδιαφέρον για να εντάξουν την πρωτότυπη σειρά του στο πρόγραμμα τους. Ήδη οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, και μάλιστα και οι δύο πλευρές συμφωνούν σε συνεργασία. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις καθώς σύμφωνα με το Mytv, θα πέσουν και οι τελικές υπογραφές. Ο σκηνοθέτης είναι τελειομανής και ο ίδιος θέλει να ετοιμάσει την τηλεοπτική του επιστροφή με πολύ προσεκτικά βήματα.

Το σενάριο

Με αυτή την παραγωγή ο Δημήτρης Αρβανίτης θέλει να δημιουργήσει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά στα οποία τον έχουμε συνηθίσει. Η συγκεκριμένη σειρά θα έχει έρωτα, μουσική, ποικιλία ρόλων που θα καλύπτουν μεγάλη γκόμα ανθρώπινων χαρακτήρων και ηλικιών. Με επίκεντρο το τραγούδι, θα ξετυλιχθεί μία ενδιαφέρουσα ιστορία που έχει τις ρίζες της στο μακρινό παρελθόν. Στο επίκεντρο θα βρεθούν δύο κορίτσια που ασχολούνται με τη μουσική και ανάμεσα τους θα γεννηθεί ένας περίεργος ανταγωνισμός. Γύρω τους θα δούμε τις οικογένειες τους, οι οποίες, αν και αρχικά φαίνεται ότι δεν σχετίζονται μεταξύ τους όσο θα εξελίσσεται η ιστορία αποκαλύπτεται ότι τις ενώνει ένα μεγάλο μυστικό που, όταν αποκαλυφθεί, θα αποτελέσει και την έκπληξη. Αν και έχει δοθεί η εντύπωση ότι πρόκειται για μία μουσική σειρά, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Μytv είναι ένα σίριαλ fiction με πολύ ενδιαφέρουσα πλοκή και μυστικά που θα προκαλέσουν ανατροπές στη ζωή των ηρώων.

Η προετοιμασία

Παρότι ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα, μέσα στο επόμενο διάστημα, εφόσον επέλθει η συμφωνία, ο Δημήτρης Αρβανίτης και οι συνεργάτες του θα επιλέξουν τους ηθοποιούς. Ήδη από πέρυσι είχαν γίνει κάστινγκ και είδαν αρκετά «φρέσκα» πρόσωπα, μιας και σημαντικούς ρόλους της σειράς θα ερμηνεύσουν νέοι ηθοποιοί. Προϋπόθεση για να πάρει κάποιος τον ρόλο είναι να τραγουδάει και να ασχολείται με τη μουσική. Το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από 32 ηθοποιούς ενώ τη μουσική επένδυση αλλά και τπ μουσική γράφει ο γιος του Δημήτρη Αρβανίτη, Γιώργος, ο οποίος έχει κάνει σχετικές σπουδές. Μάλιστα, στο παρελθόν τον έχουμε δει σε πρωταγωνιστικούς ρόλους σε διάφορες τηλεοπτικές δουλειές. Αλλαγή ενδέχεται να υπάρξει και στην προβολή της σειράς καθώς υπάρχει περίπτωση, αντί για καθημερινή, να είναι εβδομαδιαία.

Οι πρωταγωνιστές

Πέρυσι ο γνωστός δημιουργός σκηνοθέτης και σεναριογράφος είχε έρθει σε συμφωνία με διάφορους ηθοποιούς που θα εντάσσονταν στο πρωταγωνιστικό καστ. Φέτος τα πράγματα είναι αλλαγμένα, μιας και κάποιοι από τους σταθερούς του συνεργάτες-ηθοποιούς έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, όπως ο Αλέξανδρος Σταύρου. Έτσι, ο Δημήτρης Αρβανίτης βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις για να επιλεγούν άλλα πρόσωπα. Ωστόσο υπάρχουν και κάποια πρόσωπα που ήδη είχαν επιλεγεί, τα οποία αυτό το διάστημα είναι ελεύθερα και έπειτα από νέες συζητήσεις μπορεί να τα δούμε στο σίριαλ. Ανάμεσα τους η Νίκη Γρανά, που γνωρίσαμε στα Κλεμμένα όνειρο, και η οποία παράλληλα ασχολείται με το τραγούδι και διαθέτει και τη δική της μπάντα. Η Μυριέλλα Κουρεντή, που είχε εντυπωσιάσει με τις τραγουδιστικές ικανότητες της στο σόου τουMega, Just the 2 of us. Επίσης πρόταση είχε κάνει στην Τάνια Τρύπη, μία ίσως από τις λίγες Ελληνίδες ηθοποιούς που γνωρίζει καλά το μιούζικαλ, αλλά και την Κάτια Δανδουλάκη. Βέβαια, ακόμη τίποτε δεν είναι βέβαιο όσον αφορά το καστ, καθώς προηγούνται οι υπογραφές για τη συμφωνία συνεργασίας μεταξύ του ΑΝΤ1 και του Δημήτρη Αρβανίτη, αλλά και αποφάσεις που θα παρθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved