Μπρούσκο: Οι εξελίξεις που ανατρέπουν η μια την άλλη
Media

Μπρούσκο: Οι εξελίξεις που ανατρέπουν η μια την άλλη

Νέα πρόσωπα, καινούργιες ιστορίες και ανατρεπτικές εξελίξεις περιμένουμε να παρακολουθήσουμε στον 4ο και συγκλονιστικότερο, κύκλο του Μπρούσκο, που θα αρχίσει να προβάλλεται περί τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το Mytv, μια ιστορία που θα μας απασχολήσει πολύ κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν αφορά τον μυστηριώδη άντρα με τον οποίο σχετίζεται ο Πάτροκλος. Ο λόγος για τον τοκογλύφο ο οποίος μπήκε στη ζωή του νεαρού με καθόλου καλές διαθέσεις. Και ενώ στην αρχή ήταν απλώς ο άνθρωπος που του δάνειζε χρήματα για να υλοποιήσει τα σχέδια του, όπως πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει, δεν παρουσιάστηκε τυχαία, αλλά έμελλε να καθορίσει τις ζωές όλων.

Πρόκειται για έναν άντρα από το παρελθόν τον δύο οικογενειών, των Ματ-θαίων και των Γιαννακάκηδων, ο οποίος επέστρεψε για να τους διαλύσει οικονομικά και να ανατρέψει τα δεδομένα της καθημερινότητας τους. Έτσι, κατ' αρχάς, αποσπά τεράστια χρηματικά ποσά από τη Χρυσάνθη, η οποία, προκειμένου να σώσει τον γιο της, αναγκάζεται να πληρώσει τις απαιτούμενες δόσεις που χρωστά. Ωστόσο, ο τοκογλύφος δεν σταματά εκεί... θέλει να κάνει υποχείριο του τον Πάτροκλο, για να βάλει στο χέρι και τον Διαμαντή. Στήνει, λοιπόν, δολοπλοκίες εις βάρος του, χωρίς εκείνος να καταφέρνει να μάθει ποιος είναι.

Μοιραία Διαμαντής και Χρυσάνθη θα γίνουν έρμαια των σχεδίων του. Εν προκειμένω, αξίζει να σημειωθεί πως η αποκάλυψη του ονόματος του θα είναι από τις μεγαλύτερες ανατροπές του νέου κύκλου. Οι δε συντελεστές της σειράς κρατούν σαν επτασφράγιστο μυστικό την ταυτότητά του, καθώς θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη τόσο για τους ήρωες όσο και για τους τηλεθεατές. Η ιστορία του θα ξετυλίγεται σιγά σιγά και όσα έλθουν στο «φως» για εκείνον θα μας σοκάρουν. Αυτή την περίοδο, μάλιστα, η σεναριογράφος του Μπρούσκο, Βάνα Δημητρίου, γράφει τα πρώτα επεισόδια του 4ου κύκλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved