Γιάννης Φραγκίσκος- Άρης Τσάπης: «Θα κάνουμε μαζί εκπομπή»
Media

Γιάννης Φραγκίσκος- Άρης Τσάπης: «Θα κάνουμε μαζί εκπομπή»

Ο Γιάννης Φραγκίσκος και ο Άρης Τσάπης μίλησαν για τη συνεργασία τους στη σειρά «Συμμαθητές» και για τα επόμενα επαγγελματικά τους σχέδια.

Οι ήρωες τους οποίους υποδύεστε αντιμετωπίζουν με χιούμορ και συγκίνηση όσα συμβαίνουν στη χώρα μας. Εσείς πώς αντιδράτε σ' αυτή την κατάσταση;

Α.Τ.: Να σου πω κάτι: Εάν δεν το πάρεις ανάλαφρα και δεν σατιρίσεις όλο αυτό που γίνεται, θα πέσεις σε κατάθλιψη. Σίγουρα, δεν είναι εύκολα πράγματα, αλλά, εάν δεν το σατιρίσεις, θα τρελαθείς.

Γ.Φ.: Εγώ τα παίρνω όλα στην πλάκα, δεν αφήνω τον εαυτό μου να σκεφτεί παραπάνω για να πέσω σε κατάθλιψη. Πραγματικά, εάν θέλεις κάτι να κάνεις, θα το πετύχεις όσο δύσκολες και αν είναι οι εποχές.

Είστε αισιόδοξοι για το μέλλον;

Α.Τ.: Γενικά, είμαι αισιόδοξος ως άνθρωπος δεν μπορώ να δω το «μαύρο».

Γ.Φ.: Ναι είμαι πολύ αισιόδοξος. Βασικά, δεν φοβάμαι το μέλλον για να πω ότι είμαι απαισιόδοξος.

Ετοιμάζετε κάτι άλλο επαγγελματικά;

Γ.Φ.: Θα κάνουμε στο Netwix μία εκπομπή οι δυο μας, την οποία σκηνοθετεί ο Παύλος Θωμόπουλος και λέγεται “Έλα στη θέση μου”. Στην εκπομπή, η οποία θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, συμμετέχει ο κόσμος ο οποίος επικοινωνεί μαζί μας μέσω email και εμείς απαντάμε τι θα κάναμε εάν ήμασταν στη θέση τους. Κάθε εκπομπή έχει το δικό της θέμα, π.χ. σχολείο, διακοπές κ.ά. θα έλθουν αρκετοί γκεστ, όπως ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο Μάριος Αθανασίου, ο Βασίλης Θωμόπουλος και θα ακολουθήσουν κι άλλοι...», δήλωσαν στο mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved