Ποιος παίρνει τη θέση του Νίκου Μουτσινά στο «Πρωινό ΣΚ»;
Media

Ποιος παίρνει τη θέση του Νίκου Μουτσινά στο «Πρωινό ΣΚ»;

Αυτό το καλοκαίρι έγινε μεγάλη συζήτηση για τη Μαρία Μπεκατώρου και γι΄ αυτό φέρει ευθύνη αποκλειστικά και μόνο ο Νίκος Μουτσινάς.

Αυτός ο ταλαντούχος άνθρωπος της τηλεόρασης και όχι μόνο, ο οποίος μας άναψε φωτιές, όταν βγήκε έτσι απλά στο «ΦΜ: Live» και δήλωσε πως του χρόνου δεν ξέρει αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τηλεοπτικό πλευρό της Μαρίας!

Και έτσι απλά ξεκίνησε και το... «θρίλερ» του τι θα κάνει από Οκτώβρη στον ΑΝΤ1 η Μαρία και για το ποια θα είναι η τηλεοπτική της τύχη. Στη μετά Μουτσινά εποχή, λοιπόν, η Μαρία Μπεκατώρου είναι καλά ή μάλλον για να ακριβολογούμε θα εξακολουθήσει να είναι καλά. Γιατί παρά τα όσα ειπώθηκαν και ακούστηκαν για το αν και κατά πόσο αξιοποιηθεί αυτήν τη σεζόν η Μαρία στον ΑΝΤ1, ποτέ δεν τέθηκε θέμα η γνωστή παρουσιάστρια να βγει εκτός τηλεοπτικού κάδρου στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Και αυτό, γιατί πρώτον έχει συμβόλαιο εν ενεργεία και δεύτερον γιατί οι Αντεννικοί πιστεύουν πολύ στο τηλεοπτικό της ταμπεραμέντο.
Ετσι, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Tv Έθνους η παρουσιάστρια συνεχίζει κανονικά την πορεία της στον ΑΝΤ1, όπως συνεχίζει και την παρουσίαση του «Σου-Κου».

Βέβαια, η Μαρία μπορεί να εξακολουθήσει να κρατά σταθερά το τιμόνι του «Σου-Κου», όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν αλλαγές στην εκπομπή. Με άλλα λόγια οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 αυτές τις ημέρες θα προχωρήσουν σε μία σειρά από επαφές με γνωστούς δημοσιογράφους και όχι μόνο, προκειμένου να δουν πώς θα πλαισιωθεί φέτος η Μαρία. Όπως όλα δείχνουν στο πλευρό της τη φετινή σεζόν θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αφού βρίσκεται ένα μόλις βήμα πριν «πέσουν» οι υπογραφές ενώ παράλληλα θα κάνει και την εκπομπή του «Ouga Challenge».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved