«Δίδυμα φεγγάρια»: Η Ελισάβετ εξομολογείται τον έρωτά της στον Φίλιππο
Media

«Δίδυμα φεγγάρια»: Η Ελισάβετ εξομολογείται τον έρωτά της στον Φίλιππο

Στη σειρά «Δίδυμα φεγγάρια» δημιουργούνται πολλά προβλήματα καθώς η Ελισάβετ εξομολογείται στον Φίλιππο ότι είναι ερωτευμένη μαζί του.

Η Ελισάβετ, αποφασισμένη να διεκδικήσει τον Φίλιππο, πηγαίνει ξανά έξω από το σπίτι του και, μόλις τον βλέπει, του εξομολογείται το συναισθήματα της για εκείνον.

Φίλιππος: «Έχεις πολλή πλάκα. Παραμυθιάζεσαι. Απλώς ζηλεύεις την Αγάπη και θες να της πάρεις αυτό που έχει. Σε λίγο θα μας πεις ότι και η Λένια είναι δικό σου παιδί».

Ελισάβετ: «Εγώ για σένα μίλησα. Εσύ μου αρέσεις. Τόσο απίστευτο σου φαίνεται».

Φίλιππος: «Σταμάτα, γιατί πήρες φόρα. Είμαι ερωτευμένος με την αδελφή σου». Η Ελισάβετ τότε ξεκινάει να του μιλάει για τη ζωή της, αναφέροντας του τις άσχημες στιγμές που βίωσε, λόγω της σχέσης της με τον Δημήτρη και τον γάμο της με τον Μπρούνο. Έπειτα, όμως, δηλώνει στον Φίλιππο αποφασισμένη να τον κερδίσει.

Ελισάβετ: «Είμαι πολύ επίμονη. Όσο με φτύνεις, τόσο θα κολλάω. Τσιμπούρι θα σου γίνω». Από την άλλη, η Κατερίνα πηγαίνει απροειδοποίητα στο σπίτι του Αντώνη και προσπαθεί να τον πείσει να είναι και πάλι μαζί. Ωστόσο, εκείνος είναι, για ακόμα μία φορά, ξεκάθαρος.

Αντώνης: «Σε βλέπω μπροστά μου και αηδιάζω. Δεν υπάρχει περίπτωση να είμαστε εμείς οι δύο μαζί».

Ο νεαρός τη διώχνει αμέσως από το σπίτι. Εκείνη αποχωρεί συντετριμμένη και αποφασίζει να με­τακομίσει μόνιμα στο Λονδίνο, καθώς μόνο έτσι θο καταφέρει να τον ξεπεράσει. Την επόμενη μέ­ρα π ίδια πηγαίνει από τον εκδοτικό. Η παρου­σία της εξαγριώνει τον πρώην αγαπημένο της, ο οποίος μοιράζεται τις σκέψεις του με τον Φίλιπ­πο, ενώ του προτείνει μία ιδέα ώστε να τιμωρή­σει την Αγάπη για τη στάση της.

Αντώνης: «Θα της άξιζε μία χοντρή πλάκα. Να πας με την αδελφή της, που σε γουστάρει κιόλας, για να πάρει ένα γερό μάθημα κι αυτή».

Φίλιππος «Όσο έξαλλος και αν είμαι με την Αγάπη, δεν υπάρχει περίπτωση να πάω με την αδελφή της!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved